Αθλητικά

Τρίποντα από το γραφείο στο καλάθι

Off

Το πρώτο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ στο νομό Ιωαννίνων ανοίγει και επίσημα την αυλαία του το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Για πρώτη φορά, 12 ομάδες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, αλλά και από ιδιωτικές εταιρείες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα παρκέ των γυμναστηρίων της πόλης των Ιωαννίνων, στο ΕΑΝΚΙ και στο Πανεπιστήμιο καθώς επίσης στα γυμναστήρια Μετσόβου και Καλπακίου.

Αρωγοί στην προσπάθεια για την επιτυχία του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ οι δήμοι Ιωαννιτών, Μετσόβου, Πωγωνίου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπως και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί με την τελική φάση στο τέλος Ιουνίου με τις ομάδες να δίνουν έντεκα συνολικά αγώνες αντιμετωπίζοντας όλες τις υπόλοιπες.

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος εκ μέρους των διοργανωτών μίλησε ο Βασίλης Λούπας, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι βοήθησαν από την αρχή για την έναρξη της διοργάνωσης.

Οι Δήμαρχοι Ιωαννιτών Θ. Μπέγκας, Πωγωνίου Κ. Καψάλης και Μετσόβου Κ. Τζαφέας αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα στήριξης αντίστοιχων πρωτοβουλιών από την τοπική αυτοδιοίκηση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην επιτακτική αναγκαιότητα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης και του νομού.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων μάλιστα έδωσε και… ραντεβού με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων καθώς θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα με την ομάδα των Μηχανικών, όπως και ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Σπ. Πάικας ευχήθηκε ώστε το εργασιακό πρωτάθλημα να αποτελέσει την αφορμή για να αποκτήσει η περιοχή ακόμη καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τέλος, εκπροσωπώντας ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα μίλησαν ο Κ. Μπόζιος από τους καθηγητές, ο Φιλ. Μέρμηγκας από την Εγνατία Οδό, ο Παν. Ξαξίρης από την Πίνδο, ο Αλεξ. Θεμελής από την ομάδα των ΜΜΕ και ο Δημήτρης Βάγγης από την εταιρεία Athlos που είναι ο βασικός χορηγός της διοργάνωσης.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου