Αθλητικά

Με επιτυχία η 10η Δωδωναία Συνάντηση Στίβου

Off

Με επιτυχία έγινε η 10η Δωδωναία Συνάντηση Στίβου που διοργάνωσε η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων  το Σάββατο στο στάδιο των Ζωσιμάδων. Στους αγώνες έτρεξαν  πάνω από 800 αθλητές ενώ οι κερκίδες γέμισαν από γονείς και συνοδούς από τα 17 σωματεία που συμμετείχαν στην εκδήλωση από Ήπειρο, Κέρκυρα, Γρεβενά, Νάουσα, Φλώρινα, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.
Οι αγώνες αφορούσαν μικρά παιδιά από 5 ετών ενώ μεγάλη ήταν η συμμετοχή και μεγάλων αθλητών με διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Ο Μίλτος Ντεντόγλου από τα Γρεβενά και 5ος στο Παγκόσμιο παίδων της Κολομβίας έκανε τριπλούν με καλύτερη επίδοση το 15,01, ο Αρβανίτης στα 200μ τερμάτισε λίγο πάνω τα 22΄΄00  ενώ ο 16χρονος Φίλιππος Τζάνης στο ίδιο αγώνισμα έκανε 22΄΄17. Η Παναγιώτα Δόση έκανε στο ύψος 1,70. 
Η 10η Δωδωναία συνάντηση έγινε με επιτυχία χάρη στη βοήθεια των χορηγών των δεκάδων εθελοντών, το Σύνδεσμο Κριτών Ηπείρου και τη διοίκηση τουΠΕΑΚΙ. Στο χώρο του σταδίου είχε στηθεί και ειδικό κιόσκι «Αλληλεγγύης»  όπου οι επισκέπτες άφηναν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες ενώ τιμήθηκε από τον πρόεδρο κ. Βλάχα ο  Μιχάλη Μερτζιανίδης για τη συμβολή του στο χώρο της εκπαίδευσης με το Run&Out.

 

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου