• Τα του Καίσαρος...

  Τα του Καίσαρος…

  Ξεκινάμε τα σχόλια της στήλης σήμερα, με το θέμα που κλείσαμε στο χθεσινό φύλλο…   Με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση της αίθουσας Χημείας του Λυκείου Ανατολής αντί του ΕΚΦΕ, όπως είχε ζητηθεί και συζητήθηκε, στο Δημοτικό σχολείο Ανατολής…   Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του γράφοντος αναφέρουν πως ήδη από χθες το πρωί,…

 • Αθλητικά

  «Κλείδωσε» το πρόγραμμα της προετοιμασίας

  Με το ενδιαφέρον πλέον των φιλάθλων του ΠΑΣ να πέφτει στις μεταγραφικές ανακοινώσεις της διοίκησης που δε θα αργήσουν άλλο, αφού οι συζητήσεις με πολλούς παίκτες είναι στο τελικό στάδιο και με άλλους έχουν ήδη επιτευχθεί, η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα χθες, το αναλυτικό πλάνο της προετοιμασίας και των φιλικών αναμετρήσεων, μέχρι τις 20 Αυγούστου, που ξεκινά το πρωτάθλημα. Το πρώτο ραντεβού

 • Επικαιρότητα

  «Τίτλοι τέλους» για τα τμήματα σπουδών στη Βελλά

  Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, λόγω των εξελίξεων με τις ανακατατάξεις που αποφάσισε να εφαρμόσει το υπ. Παιδείας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί, η αποφοίτηση των τελευταίων φοιτητών των δύο Τμημάτων που λειτουργούσαν στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς.

 • Επικαιρότητα

  «Προληπτικός» ο νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός

  Άρον – άρον και μετά τις μαζικές αντιδράσεις και των συνδικαλιστικών εκπροσώπων σε επίπεδο Ηπείρου, αλλά και παρεμβάσεων πολιτικών παραγόντων, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ανακάλεσε τη διαταγή του, με την οποία δόθηκε εντολή για μετακινήσεις προσωπικού από την περιφέρεια της Ηπείρου (και από άλλες περιφέρειες στη χώρα) για προληπτικούς λόγους και χωρίς να υπάρχουν συμβάντα πυρκαγιών, στην ΠΕ Αχαΐας.

 • Επικαιρότητα

  Η επέτειος να γίνει καθημερινότητα

  Την επιτακτική αναγκαιότητα ώστε η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην κοινωνία και επίσης οι τοπικές κοινωνίες να συνεχίσουν να παίζουν το σημαντικό ρόλο στην πρόληψη των εξαρτήσεων, επισημαίνει ο Στέφανος Τζιμογιάννης, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κέντρων Πρόληψης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που έχει οριστεί η 26η Ιουνίου. Στο μήνυμά του ο κ. Τζιμογιάννης αναφέρει:

 • Πολιτισμός

  Μετά τη Δωδώνη, η σειρά των Γιτάνων

  Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας διοργανώνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 10.30 π.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, ανοιχτή για το κοινό ενημερωτική Ημερίδα για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Γιτάνων.

 • Επικαιρότητα

  Σκληρή κριτική για την αναμνηστική δόση στους άνω των 30 ετών

  Ο Ηλίας Μόσιαλος εκφράζει τη διαφωνία του για την εισήγηση των ειδικών περί προαιρετικής χορήγησης της 4ης δόσης στους 30-59 ετών μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Όπως αναφέρει ο καθηγητής του LSE, η σύσταση αυτή δεν συνοδεύεται από την αναγκαία επιστημονική τεκμηρίωση.

 • Επικαιρότητα

  Νέα παράταση στις πρυτανικές εκλογές Θητεία Αλμπάνη ως τον Φεβρουάριο

  Σε δεύτερη απαγόρευση οδηγήθηκε το υπουργείο Παιδείας προς τα δέκα ΑΕΙ που είχαν εκλογές φέτος την άνοιξη, για την αλλαγή των πρυτανικών αρχών, πριν ψηφιστεί ο νέος Νόμος Πλαίσιο που σχεδιάζεται για την ανώτατη εκπαίδευση.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου