Τελευταία Νέα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 02:25
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Δεκεμβρίου 2023
 • Αθλητικά

  Πρώτες φήμες για τις μεταγραφές

  Η οριστικοποίηση της αναβολής διεξαγωγής της 14ης αγωνιστικής, της πρώτης του β’ γύρου του πρωταθλήματος ήταν σίγουρο ότι θα δημιουργήσει νέα δεδομένα και στις προπονήσεις των ομάδων.

 • Επικαιρότητα

  Με αρκετές δεσμεύσεις, αλλά και αναπάντητα ερωτήματα

  Με αρκετές σαφείς δεσμεύσεις, αλλά και με κάποια αναπάντητα ερωτήματα και απορίες για ζητήματα μείζονος προτεραιότητας για τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων τους επόμενους μήνες, αποχώρησαν από τις συναντήσεις που είχαν  με τον υπουργό Υγείας Μιχ. Χρυσοχοϊδη, τα μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων Εργαζομένων στα δύο νοσοκομεία της πόλης, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι αλλά και το ιατρικό προσωπικό.

 • Επικαιρότητα

  Οριστικός ανάδοχος για τον δρόμο Πηγάδια- Γέφυρα Πλάκας

  Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο «Πηγάδια- Γέφυρα Πλάκας». Οριστικός ανάδοχος όπως ανακοινώθηκε είναι η «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε.».

 • Επικαιρότητα

  Νέα ΥΠΕ στα Ιωάννινα και ενίσχυση με προσωπικό

  Σε δεσμεύσεις για την ενίσχυση των νοσοκομείων και του συστήματος Υγείας στην Ήπειρο, προχώρησε, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος επισκέφθηκε τις νοσοκομειακές μονάδες των Ιωαννίνων την Παρασκευή.

 • Επικαιρότητα

  Εκπαίδευση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στις αεροδιακομιδές

  Ένα σημαντικό κενό που αφορά στην ασφάλεια των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ που προσέγγισαν στη διαδικασία των αεροδιακομιδών τα πτητικά μέσα, όπως τα ελικόπτερα χωρίς να έχουν τις στοιχειώδεις γνώσεις και την εκπαίδευση για τον πώς θα πρέπει να το κάνουν, καλύπτει το επιδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ που εξασφάλισε και υλοποιεί πανελλαδικά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

 • Επικαιρότητα

  ΣΤΗ ΖΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ H Energean στηρίζει τους συνανθρώπους μας με αναπηρίες

  Σταθερά κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν αναπηρίες είναι η Energean και η Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες που τιμάται διεθνώς στις 3 Δεκεμβρίου αποτέλεσε μία ακόμη αφορμή για την στήριξή τους σε περιοχές στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται.

 • Επικαιρότητα

  Νέα τεχνογνωσία για τα δίκτυα του νερού

  Τεχνογνωσία μέσω της οποίας μπορεί πλέον να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση νερού και επιπλέον των διαρροών ή άλλων τεχνικών προβλημάτων του δικτύου ώστε να παρεμβαίνει άμεσα, απέκτησε η ΔΕΥΑΙ μέσω της υλοποίησης του προγράμματος Save Water και μία σειρά έργων και παρεμβάσεων που υλοποίησε.

 • Επικαιρότητα

  Σε τροχιά υλοποίησης το νέο μοντέλο διάσωσης

  Εισήχθη προς συζήτηση και ψήφιση αντίστοιχα στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Παρασκευής το νομοσχέδιο για την έρευνα και διάσωση σε χερσαίο χώρο στην Ελλάδα, που φέρει το όνομα του «Ερμή Θεοχαρόπουλου» του νεαρού ορειβάτη και πρωταθλητή που έχασε τη ζωή του μετά από ένα ατύχημα που είχε στα Τζουμέρκα πριν από δύο χρόνια.

 • Επικαιρότητα

  Η ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΔ υπέρ ιδιωτικών κυπριακών πανεπιστημίων και κατά δημόσιων ελληνικών ΑΕΙ

  «Η νέα συμφωνία Ελλάδας και Κύπρου για τη fast-track αναγνώριση πτυχίων αποτελεί εφαρμογή του νόμου Κεραμέως για τα πανεπιστήμια» ανέφερε η Μερόπη Τζούφη στη Βουλή, υπογραμμίζοντας πως «η κυβέρνηση έχει ανοίξει την πόρτα στις απευθείας αναγνωρίσεις πτυχίων, είτε από δημόσια είτε από ιδιωτικά πανεπιστήμια – στην προκειμένη περίπτωση, των ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου». Όπως σημείωσε…

 • Πολιτισμός

  Διάκριση για απόφοιτο του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών

  Μία διάκριση για τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο διαγωνιστικό μέρος της έκθεσης Μπιενάλε των Σχολών Καλών Τεχνών, που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ