• Χωρίς κατηγορία

  Ψάχνει την πρώτη νίκη ο ΠΑΣ WBC με τα Χανιά

  Το πρώτο του ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αναζητά στο αυριανό παιχνίδι η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που υποδέχεται στις 12.00 στο Νέο Κλειστό την ομάδα του Ο.Α Χανίων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 • Επικαιρότητα

  Προστίθενται 25 στρέμματα για νέο αθλητικό πυρήνα

  Η προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών στους χώρους της ΓΓΑ που διαχειρίζεται το ΠΕΑΚΙ στα Γιάννενα, δεν εξαντλείται στη μεταφορά του Κλειστού Ξιφασκίας, αλλά περιλαμβάνει μία σειρά άλλων πρωτοβουλιών, πολλές από τις οποίες τέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης και της συνάντησης του Λευτ. Αυγενάκη με την Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ και την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου.

 • Εκδηλώσεις

  Ημερίδα για καινοτόμες πρακτικές εκτροφής κοτόπουλων

  Το Εργαστήριο Βιοχημείας του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Εργαστήριο Ανοσολογίας του  Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ και ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός  «ΠΙΝΔΟΣ» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Καινοτόμες μέθοδοι εκτροφής κοτόπουλων για την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας» του ερευνητικού έργου «Π.Ι.Ν.Δ.Ο.Σ.»: «Πρωτοποριακοί Ιχνηλάτες Ως Νέοι Δείκτες Ορισμού  Συστημάτων Ελεύθερης Βοσκής».

 • Επικαιρότητα

  ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδει τα ΑΕΙ στις επιχειρήσεις»

  Παρέμβαση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κατά τη συνεδρίαση με θέμα: «Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην εποχή των Εκθετικών Τεχνολογικών Αλλαγών» έκανε η Μερόπη Τζούφη.

 • Επικαιρότητα

  «Μητρόπολη» των extreme sports γίνεται η Κόνιτσα

  «Μητρόπολη» των extreme sports στη χώρα, τίτλος άλλωστε που της είχε αποδοθεί πολλά χρόνια πριν, στη δεκαετία του 1990 και στις αρχές του 2000, επιχειρεί να ξαναγίνει η Κόνιτσα, έχοντας αυτή τη φορά ισχυρή υποστήριξη και σε περιφερειακό και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

 • Επικαιρότητα

  Ξεκίνησε η χορήγηση Μονοκλωνικών Αντισωμάτων

  Ξεκίνησε και στη χώρα μας η χορήγηση Μονοκλωνικών Αντισωμάτων. Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσαν την έναρξη της χορήγησης των 2.000 Μονοκλωνικών Αντισωμάτων που έχει παραλάβει η Ελλάδα, καθώς συγκροτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Επιστημονική Επιτροπή η οποία θα εξετάζει τις σχετικές αιτήσεις και υλοποιήθηκε η αναγκαία επέκταση στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 • Επικαιρότητα

  ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Αναβολή των συναντήσεων του Δημάρχου Μ. Ελισάφ

  Οι προγραμματισμένες για χτες συναντήσεις του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ, μεταξύ αυτών και η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, αναβλήθηκαν. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, ο Δήμαρχος έχει βρεθεί θετικός στον Covid-19, τα συμπτώματα είναι πολύ ήπια και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 • Επικαιρότητα

  Με κρατική μέριμνα και το κλειδί στο χέρι

  Την ανάληψη του κόστους που θα απαιτηθεί μετά τη μεταφορά των εγκαταστάσεων στα Γιάννενα, ώστε να αποκτήσουν και πάλι μορφή, μέχρι και την τελική τους παράδοση στον χρήστη, αναλαμβάνει η ΓΓΑ, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο υφ. Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Λευτ. Αυγενάκης, που συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου