• Επικαιρότητα

    Τα του Καίσαρος…

    Το αυτονόητο είναι αυτό που έκανε ο δήμος Ιωαννιτών με την ανακοίνωση της Μεγ. Παρασκευής με την οποία καλεί τους πολίτες να μην βγάλουν σκουπίδια αυτές τις ημέρες, λόγω βλάβης στο μηχάνημα αποκομιδής… Πρόκειται για συγκεκριμένες οδούς της πόλης, όπου κάποιο πρόβλημα προέκυψε και δε θα γίνει η αποκομιδή, όπως αναφέρει ο δήμος Ιωαννιτών… Αν…

  • Ήπειρος

    Ικανοποιητική η κίνηση στα παραδοσιακά κρεοπωλεία

    Ικανοποιητική πέραν του αναμενομένου μάλιστα και σχεδόν παράδοξα θα έλεγε κάποιος με βάση τις αυξήσεις των τιμών, ήταν η κίνηση στα παραδοσιακά κρεοπωλεία καθόλη τη διάρκεια της Μεγ. Εβδομάδας που κορυφώθηκε όμως με τις παραγγελίες των αμνοεριφίων από τη Μεγ. Τετάρτη μέχρι και τη Μεγ. Παρασκευή.

  • Τα του Καίσαρος...

    Τα του Καίσαρος…

    Το είχαμε πει από την πρόταση Μπέγκα και την εκλογή τελικά της κας Καλογιάννη ως αντιπρόσωπος του δήμου στον ΑΣΔΑ, ότι αυτή η ιστορία θα εκθέσει πολιτικά τον δήμαρχο…   Δε χρειάστηκε να περιμένουμε χρόνια για να το δούμε, αλλά αποδείχθηκε κιόλας μετά την εκλογική διαδικασία της Μεγ. Τετάρτης όπου έγινε το απίστευτο…   Να…

  • Αθλητικά

    Μετά τα Πάθη, θα έρθει η Ανάσταση για τον ΠΑΣ;

    Για ολιγοήμερες διακοπές τις ημέρες του Πάσχα αναχώρησαν οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα, για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες».

  • Επικαιρότητα

    Σχέδιο παρεμβάσεων για την οδική ασφάλεια

    Την πρόθεση της Περιφέρειας Ηπείρου να προχωρήσει σταδιακά και όπου αυτό κριθεί περισσότερο αναγκαίο – αλλά πάντα σε συνδυασμό και με την διαθεσιμότητα των κονδυλίων – και στη μελέτη νέων κόμβων στο εθνικό οδικό δίκτυο εντός του λεκανοπεδίου, ανακοίνωσε ο Αλ. Καχριμάνης, δύο ημέρες μετά την απόφαση της Περιφ. Επιτροπής να προχωρήσει στην μελέτη για έναν ακόμη, τον τρίτο κατά σειρά, κυκλικό κόμβο στην περιοχή του Επισκοπικού.

  • Επικαιρότητα

    Λιγότεροι οι κερδισμένοι, περισσότεροι οι ηττημένοι

    Κερδισμένοι και ηττημένοι καταγράφονται μετά τις εκλογές ανάδειξης της νέας διοίκησης στον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Αποβλήτων Ηπείρου που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Μεγ. Τετάρτης υπό την αίρεση φυσικά, ότι δε θα ακυρωθεί η διαδικασία, λόγω της νέας προσφυγής που θα καταθέσει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η παράταξη «Γιάννενα – Νέα Εποχή» στον δήμο Ιωαννιτών.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ