Εκδηλώσεις

Παρουσίαση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ για Γεωτεχνικούς

Off

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) σε συνεργασία με το Παράρτημα ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου- Νήσων συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που ήδη έχουν ξεκινήσει και αφορούν Γεωτεχνικούς». Στις παρουσιάσεις των προγραμμάτων θα αναλυθούν οι απαιτήσεις του προγράμματος, οι δαπάνες που καλύπτει το κάθε πρόγραμμα, οι τρόποι χρηματοδότησης των επενδύσεων και ο τρόπος μοριοδότησης των προτάσεων.
Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου – Νήσων στα Ιωάννινα (Δομπόλη 30 – Β΄ Είσοδος – 4ος όροφος). Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
18:00 – 18:20    Προσέλευση – Εγγραφές
18:20- 18:30    Χαιρετισμοί Οργανωτική Γραμματέας Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε, Ηλιάνα Τσολιού Πρόεδρος Δ.Ε. Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ηπείρου – Νήσων, Αναστάσιος Γάτσιος
18:30 – 19:00     Παρουσίαση Προγράμματος «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» 
19:00 – 19:30    Παρουσίαση Προγράμματος «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»  
19:30- 20:00    Παρουσίαση Προγράμματος «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών              επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»  
20:00 – 20:30    Ερωτήσεις 
Οι εισηγητές των παρουσιάσεων είναι οι: Μιχαλοπούλου  Κωνσταντίνα Α΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε, Γαρδικιώτης Μενέλαος, Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε και Γιοβαννόπουλος Ρήγας, Μέλος  Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου