Εκδηλώσεις

Στο… τρέξιμο πάλι η πόλη των Ιωαννίνων

Off

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ένας από τους πλέον επιτυχημένους αγώνες του μαζικού δρομικού κινήματος στη χώρα, πραγματοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων. 
Το Run Greece άλλωστε κατά μία έννοια «γεννήθηκε» στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, αφού εδώ έγινε ο πρώτος αγώνας το 2012, με τον οποίο άνοιξε μία νέα σελίδα στο δρομικό κίνημα με αντίστοιχους αγώνες σε ολόκληρη τη χώρα. Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής της μητέρας και είναι αφιερωμένος στον καθημερινό αγώνα των οικογενειών με παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και στη Φλόγα, τον Σύλλογο που στηρίζει διαχρονικά τον αγώνα τους.
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν ήδη να κατατίθενται στο ισόγειο της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου λειτουργεί αντίστοιχο γραφείο της διοργάνωσης.
Εκπρόσωποι των διοργανωτών, της περιφέρειας και του δήμου Ιωαννιτών, όπως επίσης των χορηγών και υποστηρικτών της διοργάνωσης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου χθες, ενόψει της διεξαγωγής του αγώνα, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στους φίλους του μαζικού αθλητισμού να δώσουν δυναμικό παρών και στη φετινή διοργάνωση.
Εκ μέρους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου ο πρόεδρος Κ. Μάμαλης έκανε γνωστό, ότι οι διοργανωτές εξετάζουν και μία άλλη διαδρομή που θα διέρχεται από τους πεζόδρομους της πόλης, για την επόμενη όμως διοργάνωση. Κίνητρο επίσης για τη φετινή διοργάνωση θα είναι και τα χρηματικά έπαθλα που καθόρισε ο ΣΕΓΑΣ για τους τρεις πρώτους νικητές ανδρών και γυναικών στα 10 χιλιόμετρα.
Ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμπίνας και ο αντιδήμαρχος Π. Κολόκας αναφέρθηκαν στη στήριξη της αυτοδιοίκησης σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, ενώ εκ μέρους του χορηγού του Run Greece, της εταιρίας Wind, μίλησε ο Βασίλης Καλούδης.
Ο Δημ. Χαχάμης, μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ τόνισε, ότι οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει κάθε δυνατή υποστήριξη των δρομέων, για τη δημιουργία ενός ιστορικού αγώνα ειδικά για την πόλη των Ιωαννίνων, στην οποία ξεκίνησε το Run Greece.
Τέλος, θερμές ευχαριστίες προς τους διοργανωτές εξέφρασε εκ μέρους της Φλόγας, η Ευανθία Καρρά, μιλώντας για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, που υποστηρίζονται όπως και οι οικογένειές τους από τη Φλόγα.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ