Ήπειρος

Ενισχύει και προωθεί την επιχειρηματικότητα

Off

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού με την ενίσχυση και προώθηση της επιχειρηματικότητας, τοπικής και όχι μόνο, φάνηκε και τη φετινή χρονιά η Πανηπειρωτική Εμπορική Έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο στο ΠΕΑΚΙ και μέχρι την Κυριακή 22 Μαΐου θα παραμείνει ανοιχτή. 
Δεκάδες εκθέτες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, ακόμη όμως και φορείς παροχής υπηρεσιών και φορείς της αυτοδιοίκησης και της δημόσιας διοίκησης, εθελοντικοί σύλλογοι και διάφορες άλλες συλλογικότητες βρίσκονται στα δεκάδες περίπτερα της Έκθεσης, περιμένοντας να ενημερώσουν τους επισκέπτες που συρρέουν καθημερινά κατά εκατοντάδες.

Κορυφαία μοντέλα από 
την Καψιώχας ΑΕΒΕ
Τα κορυφαία μοντέλα αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών, που αντιπροσωπεύει εδώ και δεκαετίες η Καψιώχας ΑΕΒΕ, παρουσιάζονται στην Πανηπειρωτική Έκθεση. Η αξιοπιστία της Καψιώχας ΑΕΒΕ συνδυάζεται αρμονικά με την αξιοπιστία των εταιρειών όπως η Audi, η VW και η Scoda, παρέχοντας όπως ανέφερε ο Μάνθος Τόκης μία εξαιρετική γκάμα επιλογών για όλες τις τσέπες και φυσικά με τις μεγαλύτερες ευκολίες πληρωμής. Από τα μοντέλα της έκθεσης ξεχωρίζει αναμφισβήτητα το νέο Tiguan της VW, αλλά και μοντέλα ειδικών σειρών της Audi.

Μοναδικές προσφορές 
από τη Welcome
Τα πέντε χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η εταιρεία πώλησης ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores, η μοναδική ελληνική εταιρεία στο χώρο, που αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική από το 2011 μέχρι και σήμερα. Νέα προϊόντα, μοναδικές προσφορές, αλλά και κληρώσεις με πλούσια δώρα για όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου της έκθεσης, με ιδιαίτερη αναφορά από τον Γ. Αγγελή στην πανελλαδική κλήρωση με δώρο ένα αυτοκίνητο Volkswagen Golf αξίας 18.500 €!
Οι συμμετοχές θα καταχωρηθούν ηλεκτρονικά μετά τις 15 Ιουνίου, οπότε και θα ανοίξει επίσημα ο διαγωνισμός για όλα τα καταστήματα Welcome Stores. Η κλήρωση θα γίνει στα τέλη του 2016. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ