Εκδηλώσεις

Ο ρόλος του πατέρα πέρα από το DNA

Off

Ο «Ρόλος του πατέρα πέρα από το DNA» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. στον «πολιτιστικό πολυχώρο Δημήτρης Χατζής» (παλιά σφαγεία).
Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η Αρετή Τασούλα,  πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων «οργανώνουμε με μεγάλη χαρά τη συγκεκριμένη εκδήλωση που αναδεικνύει το ρόλο του πατέρα, γιατί γνώμονας της Επιτροπής Ισότητας είναι η ανάδειξη στην κοινωνία των θεμάτων που αφορούν και στη γυναίκα και στον άντρα». 
Όπως είπε, η κ. Τασούλα «στόχος μας είναι η οικογενειακή συνοχή και η προσπάθεια –ιδιαίτερα σε εποχή κρίσης- να δημιουργούμε διαύλους επικοινωνίας στην οικογένεια και την κοινωνία». Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: 
-Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα
-Έναρξη από την Πρόεδροτης Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, Αρετή Τασούλα
Ομιλίες: 
-Φώτης Μωρόγιαννης, Ψυχίατρος, με θέμα: «Είναι η κατάλληλη στιγή για μια αναθεώρηση της έννοιας της πατρότητας»
-Αντωνία Ζουπάνου, Κοινωνική Λειτουργός της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών, με θέμα: «Μόνο ένας πατέρας …» 
-Αριάδνη Παπαγεωργίου, Δικηγόρος Ιωαννίνων, με θέμα: «Οικογενειακό Δίκαιο, τα δικαιώματα του εν διαστάσει και διαζευγμένου πατέρα και Δικαστηριακή Πρακτική»
-Βιωματικές εμπειρίες 
Να σημειωθεί ότι το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστα», συμμετέχει με δωρεάν εξέταση του προστάτη (PSA) σε ηλικίες άνω των 50 ετών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 με 10.30 το πρωί στο ισόγειο του Δημαρχείου (αίθουσα Τσακάλωφ).

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ