Επικαιρότητα

Έτσι βλέπουν τον τόπο τους

Off

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που αποτελεί και μία έμπρακτη απόδειξη της επιτυχημένης ολοκλήρωσης της διετούς φοίτησής τους, ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στο Δημόσιο ΙΕΚ, οι σπουδαστές του Τμήματος Τέχνη Φωτογραφίας. Το βράδυ της Τετάρτης στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης έκθεσης φωτογραφίας των σπουδαστών, με τίτλο «Ο Τόπος μου».
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία μέσα από τον φωτογραφικό τους φακό να δείξουν με ποιον τρόπο σκέφτονται, βλέπουν ή φαντάζονται και παράλληλα πως προσδιορίζουν την έννοια του τόπου τους. 
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων Μιχ. Αλεξίου που απένειμε θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία στους σπουδαστές και τους καθηγητές του Τμήματος.
Εκ μέρους των καθηγητών αλλά και με την ιδιότητα του προέδρου του Σωματείου Φωτογράφων Ιωαννίνων, ο Παναγ. Τσιγκούλης αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της έκθεσης, αλλά και στην αρωγή του Σωματείου προς οτιδήποτε αναδεικνύει τη φωτογραφία ως Τέχνη μέσα από την επαγγελματική η και την ερασιτεχνική ενασχόληση.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 11:00 – 13:00 και 19:00 – 22:00. 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου