Χωρίς κατηγορία

Ένας τελικός με γιαννιώτικο χρώμα

Off

Στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων προκρίθηκε το ελληνικό πλήρωμα στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών, αποτελούμενη από τον Γιαννιώτη Στέφανο Ντούσκο και τους 
Γιάνναρο, Πέτρου και Μαγδανή που κατάφερε να πάρει την πρόκριση ως 3η στη σειρά της από τον ημιτελικό και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης ( 16:45).
Παρά το γεγονός πως οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές μας ήταν πρωτάρηδες σε Ολυμπιακούς τελικά έκαναν το… θαύμα και προκρίθηκαν. 
Οι Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Γιάνναρος, Γιάννης Πέτρου, μαζί με τον 8ο Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Παναγιώτη Μαγδανή (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών) θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο και αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας που συμμετέχει ελληνικό πλήρωμα στην τετράκωπο ελαφρών βαρών των ανδρών Ολυμπιακής Ρεγκάτας.

Σήμερα ο ημιτελικός 
για Τσίλη – Τζιάλλα
Η δεύτερη μεγάλη μέρα μετά τη Δευτέρα είναι η σημερινή για το πλήρωμα της ελληνικής τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου με πρωταγωνιστές τους δύο Γιαννιώτες ολυμπιονίκες Γ. Τσίλη και Γ. Τζιάλλα. Ο πρώτος στόχος που ήταν η πρόκριση στον ημιτελικό επιτεύχθηκε και μάλιστα αρκετά εύκολα και με εξαιρετικό χρόνο, χωρίς το ελληνικό πλήρωμα να πιεστεί ιδιαίτερα, το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο ημιτελικός που δίνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων γίνεται σήμερα Τετάρτη στις 15.30 και τα μάτια των Ελλήνων θα είναι στραμμένα στους δύο Γιαννιώτες και στους συναθλητές τους Χρήστου και Αγγελόπουλο, που θα επιχειρήσουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τον τελικό και εκεί για το μετάλλιο. Η υπόθεση της διεκδίκησης ενός μεταλλίου δεν είναι εύκολη, όμως οι τέσσερις πρωταθλητές και το προπονητικό επιτελείο ασχολούνται προς το παρόν μόνο με τον σημερινό ημιτελικό και με τίποτε περισσότερο.

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου