Αθλητικά

Με επιτυχίες γύρισαν οι μικροί Γιαννιώτες αθλητές

Off

Στη Σίνδο, σε ένα σπουδαίο τουρνουά μικρών ηλικιών με 208 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, την  παράσταση  έκλεψαν  οι μίνι παμπαίδες, (μέχρι Γ’ Δημοτικού), αφού  υπήρξαν οι πρωταγωνιστές του τελικού της κατηγορίας τους. 
Οι μικροί Γιαννιώτες αθλητές   Ντρούβας  Άγγελος και Κοσμάς  Γεώργιος έφτασαν στον τελικό μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις. Και οι δύο αθλητές  του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων πρόσφεραν  όμορφο θέαμα στο τελικό και χειροκροτήθηκαν έντονα. 
Το χρυσό  μετάλλιο πήρε τελικά  ο Άγγελος κερδίζοντας με 3-0   τον  Γιώργο,  που κατέκτησε  το ασημένιο μετάλλιο.  Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο  μικρότερος της ομάδος, από τους μίνι παμπαίδες ο Σπύρος Χρήστου (Β’ Δημοτικού) που έπαιξε θαυμάσια και απέκτησε την εμπειρία των αγώνων, πολύ χρήσιμη για τη συνέχεια. 
Στους Παμπαίδες ο Τηλέμαχος Χρήστου  πέρασε από τον όμιλο του ως 2ος με 2 νίκες και 1 ήττα παίζοντας  εξαιρετικό πιγκ-πογκ, ηττήθηκε οριακά στο 1ο νοκ-άουτ για την 16άδα. Στη συνέχεια πέτυχε 3 νίκες και 1 ήττα.  Ο Χρήστος Κοντοδήμας ο μικρότερος από τους παμπαίδες με τη δεύτερη συμμετοχή του σε open  έδειξε ότι στο μέλλον θα είναι από τους πρωταγωνιστές. 
Στους Παίδες  ο Γεώργιος Λισγάρας, (Α’ Γυμνασίου), από τους μικρότερους στη κατηγορία του, πραγματοποίησε  θαυμάσια παιγνίδια  απέναντι σε μεγαλύτερους αθλητές, (πέτυχε  3 νίκες και 4 ήττες  σε 7 αγώνες.) Στους Έφηβους  ο Χρήστος Κίτσος οριακά έχασε τη 2η θέση στον όμιλο του, συνέχισε στους αγώνες διαβάθμισης με πολύ καλές εμφανίσεις. 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου