Αθλητικά

Νίκη, μισή πρόκριση θέλει ο ΠΑΣ

Off

Τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του επιτρέψει να βλέπει κατάματα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αναζητά στο σημερινό (15.00) παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απέναντι στην Ξάνθη. 
Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την επικράτηση με το εκκωφαντικό 4-0 επί της Λάρισας την Κυριακή, η ομάδα του Γ. Πετράκη, θα προσπαθήσει με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της να κερδίσει το παιχνίδι και να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη μία από τις δύο θέσεις που δίνουν την πρόκριση.
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με πρόγραμμα προετοιμασίας σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες.
Αμέσως μετά ο Γ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, από την οποία απουσιάζουν οι Λίλα, Τζημόπουλος για λόγους ξεκούρασης και οι Βιδάλ, Ακόστα, Νικολιάς, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. 
Η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Ναδάλες, Καρανίκα, Μασούρα, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Μαυροπάνο, Μιχαήλ, Γαρουφαλιά. 
Όπως προανήγγειλε την Κυριακή ο Γ. Πετράκης θα παρατάξει μία 11άδα με πολλές αλλαγές, αφού θέλει να ευχαριστήσει με τον τρόπο αυτό τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να τους ανταποδώσει το σεβασμό με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν.
Έτσι, μία πιθανή 11άδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Καρανίκα, Κούτρη, Σκόνδρα, Μιχαήλ, Μαυροπάνο, Μαμπουλού, Δώνη, Γαρουφαλιά, Γιάκο και Κόντε.
Για το σημερινό παιχνίδι υπάρχει γενική είσοδος έναντι 10 ευρώ ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Η αποστολή της Ξάνθης
Με 19 παίκτες έφτασε η αποστολή της Ξάνθης στα Ιωάννινα, οι οποίοι είναι οι εξής: Ζίφκοβιτς, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Σβάρνας, Τριάδης, Ορφανίδης Λ., Ορφανίδης Π., Λάζιτς, Ράνος, Γιουνές, Μελισσόπουλος, Νιέτο.

Σφυρίζει ο Παπαδόπουλος
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τους Γρεβένη του συνδέσμου Χαλκιδικής και Νατσιούλα του συνδέσμου Λάρισας. Τέταρτος θα είναι ο Τζοβάρας του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ