Επικαιρότητα

ΜΕΓΑΛΟ ΗΔΗ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ανοίγει και επίσημα σήμερα η «Αστερούπολη»

Off

Έτοιμη να ανοίξει και πάλι τα φτερά της προς τον ουρανό των Ιωαννίνων, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι η Αστερούπολη, ο αγαπημένος προορισμός για τα Χριστούγεννα για τα παιδιά, αλλά και εκείνους που αισθάνονται παιδιά.
Το πνεύμα των Χριστουγέννων ελάχιστους αφήνει στο περιθώριο, χωρίς δηλαδή να τους αγγίξει και η Αστερούπολη αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ενεργοποιηθούν και πάλι το πνεύμα και οι καρδιές των ανθρώπων.
Η Αστερούπολη ανοίγει και επίσημα τις πύλες της σήμερα Σάββατο με τους διοργανωτές να υπόσχονται μία σειρά από εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο. Το μεγαλύτερο εργοστάσιο σοκολάτας στην Ευρώπη, με κύριο χαρακτηριστικό του τον μεγαλύτερο σοκολατένιο καταρράκτη, το σπίτι της παγωμένης πριγκίπισσας, το παγοδρόμιο, αλλά και η χριστουγεννιάτικη αγορά, όπως φυσικά το λούνα παρκ περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν. Μία μικρή γεύση για όσα πρόκειται να γίνουν στη φετινή Αστερούπολη έδωσε η Αγνή Σβάιερ, που υποστήριξε ότι έχει ήδη εκδηλωθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε προηγούμενη χρονιά τόσο για οργανωμένες μετακινήσεις από διάφορες περιοχές της χώρας προς τα Ιωάννινα, όσο και από μεμονωμένους που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Αστερούπολη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ