Αθλητικά

Κοινωνική δράση από το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Off

Το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα μπάσκετ Ιωαννίνων δεν είναι μόνο μια αθλητική διοργάνωση, αλλά έχει και μια άλλη, εξίσου σημαντική διάσταση, την κοινωνική του δράση. Στο πλαίσιο αυτής λοιπόν, οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής παρέδωσαν μπάλες μπάσκετ στο 1ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων και στον δήμο Ζίτσας. Τις μπάλες, τις πρόσφερε στο 2ο Εργασιακό η εταιρία που χορηγεί και τις επίσημες μπάλες του φετινού πρωταθλήματος. 
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ο κ. Γιώργος Στύλιος, παρέδωσε το αθλητικό υλικό στον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου κ. Γιώργο Πλεύρη και αργότερα, στο δημαρχείο Ζίτσας, στον αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Μιχάλη. 
Θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις, στο προσεχές διάστημα.
Σε σύντομες δηλώσεις στο δημαρχείο Ζίτσας, ο κ. Στύλιος σημείωσε: «Το Εργασιακό Πρωτάθλημα μπάσκετ του νομού Ιωαννίνων δεν είναι μόνο το παιχνίδι. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει αποφασίσει να κάνει και παράλληλες δράσεις, φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα». Από τη μεριά του ο κ. Μιχάλης ανέφερε: «Θέλω να λειτουργήσει αυτό ως παράδειγμα και για άλλους, ώστε να ενισχυθεί ο δήμος όσο μπορεί. Το Εργασιακό Πρωτάθλημα είναι ένας θεσμός για τα Γιάννενα. Το γεγονός ότι συμμετέχουν φέτος 26 ομάδες, μιλάει από μόνο του. Θέλω επίσης να παρακινήσω και τις γυναίκες να δραστηριοποιηθούν, για κάτι ανάλογο»

 

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου