Αθλητικά

Τουρνουά χάντμπολ στο γυμναστήριο της Κόνιτσας

Off

Αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Τσιούρη είναι και το φετινό τουρνουά χάντμπολ που ξεκίνησε χθες στο γυμναστήριο της Κόνιτσας και συνδιοργανώνεται από τον ΑΟ Ιωαννίνων και το Δήμο Κόνιτσας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ένα τουρνουά στο οποίο παίρνουν μέρος εκτός από τον ΑΟΙ οι ομάδες του ΠΑΟΚ, της Πυλαίας, ο Φίλιππος Βέροιας με δύο ομάδες και ο Αερωπός Έδεσσας, με αθλητές ηλικίας 13-14 ετών.
Η έναρξη του τουρνουά πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ενώ αθλητές και συνοδοί έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν και την Παρασκευή στην Κόνιτσα, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ξεναγήσεων.
Εκ μέρους του ΑΟ Ιωαννίνων και με την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη ο Γ. Καραμπίνας τόνισε πως σκοπός του τουρνουά είναι η κοινωνικοποίηση των παιδιών, παράλληλα όμως και η υλοποίηση κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων όπως είναι η ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου, η παρακολούθηση των αγώνων από τα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στην Κόνιτσα, αλλά και η ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ και της Μέριμνας με τα πλαστικά καπάκια που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αθλητές διαμένουν στη μαθητική εστία, ενώ για τις ημέρες διοργάνωσης του τουρνουά υπάρχουν δεκάδες συνοδοί, γονείς και κηδεμόνες που έχουν κλείσει ξενοδοχεία στην Κόνιτσα και την ευρύτερη περιοχή δίνοντας και μία μεγαλύτερη οικονομική τόνωση, τις ημέρες των Χριστουγέννων.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ