Επικαιρότητα

Μία πρωτιά που έγινε πια συνήθεια

Off

Δεν είναι πλέον πρωτοφανές, ούτε και αποτελεί είδηση ότι η πόλη των Ιωαννίνων και η ευρύτερη περιοχή αποτελεί ίσως τον κορυφαίο χειμερινό προορισμό τις τους Έλληνες επισκέπτες.
Αντιθέτως, το στοίχημα για τους επαγγελματίες του κλάδου και όλους τους εμπλεκόμενους είναι να διατηρήσουν και να αυξήσουν τους δείκτες επισκεψιμότητας, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προσφέροντας το καλύτερο δυνατό στους επισκέπτες.
Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν και χθες το πρωί τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην παραλίμνια περιοχή, για να κάνουν τις βόλτες τους, αλλά και για να επισκεφθούν αξιοθέατα και μουσεία των Ιωαννίνων.
Κοινή συνισταμένη των εντυπώσεών τους, τις οποίες ζητήσαμε, ήταν η απόλυτη ικανοποίηση για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ποιότητα της εξυπηρέτησης, την ευγένεια σε ξενοδοχεία, καταλύματα και εστίαση, αλλά πάνω απ’ όλα τη μοναδικότητα του φυσικού περιβάλλοντος.

Έστησαν τραπέζια… 
για φύλλο
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του κλίματος της φιλοξενίας, η Ένωση Ξενοδόχων σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, και ακόμη το Chef Club και το τμήμα μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συνεχίζουν τις δράσεις τους στην κεντρική πλατεία.
Το θέμα της χθεσινής υποδοχής των επισκεπτών και όχι μόνο ήταν οι παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες και στην κεντρική πλατεία στήθηκαν δεκάδες τραπέζια όπου σεφ και ειδικευόμενοι μάγειρες άνοιγαν φύλλο και ετοίμαζαν γαστριμαργικές απολαύσεις.
Για τη μοναδικότητα των γεύσεων της ηπειρωτικής κουζίνας μίλησαν εκ μέρους του Παραρτήματος Ιωαννίνων του Chef Club ο Αδάμος Δότσιος και ο Ιωάννης Μανίκας ως εκπρόσωπος της Λέσχης των Αρχιμαγείρων.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου