Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 10:51
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιανουαρίου 2017
Επικαιρότητα

Στα Ιωάννινα ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ

Off

Έναν διπλό στόχο θα εξυπηρετήσει η σημερινή επίσκεψη στην πόλη των Ιωαννίνων, του προέδρου του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ.
Αν και το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Ρόζενμπεργκ δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως πληροφορίες αναφέρουν ότι αργά το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου θα αναφερθεί σε ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας με έμφαση σε αυτά που σχετίζονται με την έξαρση των λοιμώξεων.
Πρόσφατη άλλωστε είναι η παρέμβαση του ΚΕΕΛΠΝΟ με ανακοίνωσή του που αναφέρεται και στην έξαρση της γαστρεντερίτιδας, αλλά και στα μέτρα πρόληψης, με κορυφαίο το εμβόλιο, για την αντιμετώπιση της γρίπης.
Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της σημερινής επίσκεψης, αλλά ο δεύτερος έχει να κάνει και με μία περισσότερο μακροπρόθεσμη προοπτική και στοχοθεσία, αξιοποίησης κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών.
Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ρόζενμπεργκ θα επισκεφθεί και το κτίριο στην οδό Καλπακίου, που ανήκει στο πρώην ΠΕΔΥ και το οποίο κατασκευάστηκε με χρήματα του ελληνικού δημοσίου, αλλά παραμένει αχρησιμοποίητο και ανενεργό εδώ και μία δεκαετία. Οι προτάσεις αξιοποίησης έχουν υποβληθεί από διάφορες υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια, με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή της αξιοποίησης από τις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ, προοπτική που ενισχύεται με την σημερινή επίσκεψη του προέδρου του.

 

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ