Εκδηλώσεις

Έρχεται το River Party στον Αχέροντα

Off

Το 9ο ACHERON RIVER PARTY έρχεται και φέτος να «ταράξει» τα νερά του μυθικού ποταμού Αχέροντα και να σηκώσει ψηλά τα σκήπτρα της θερινής διασκέδασης.

Το πιο εναλλακτικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για την Ήπειρο, που έχει κερδίσει στη διάρκεια των χρόνων, το νεανικό κοινό, είναι προ των πυλών.. 

Ο λόγος για το ACHERON RIVER PARTY το οποίο σε πείσμα των καιρών και κόντρα στο γκρίζο της εποχής, θα διοργανωθεί και φέτος για 9η φορά στις 12 Αυγούστου το βράδυ, στις όχθες του μυθικού ποταμού Αχέροντα στο Πολυστάφυλο Δήμου Ζηρού Πρέβεζας. 

Διοργανωτές είναι ο Εκπολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος “Το Πολυστάφυλο”, 

η Περιφέρεια Ηπείρου, η αδελφότητα Πολυσταφυλιτών “Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ”, ενώ υπάρχει και η αμέριστη υποστήριξη από τον Δήμο Ζηρού. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το 9ο ACHERON RIVER PARTY θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου, (ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης τις 22.00) και αναμένεται να χαρίσει και πάλι μοναδικές υπέροχες στιγμές, στους δεκάδες εκατοντάδες νέους της ευρύτερης περιοχής αλλά κι όλης της Ηπείρου, που σπεύδουν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

Αγώνες ΜΤΒ και ΜΤRUN

Επίσης την Κυριακή 13 Αυγούστου, στο Πολυστάφυλο θα διοργανωθεί το 3ο ACHERON MTB & MTRUN (αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος) σε μία καταπληκτική χωμάτινη διαδρομή μέσα σε δάση, ραχούλες και ρυάκια και με διάσχιση του μυθικού ποταμού Αχέροντα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής στους παραπάνω αγώνες, επισκεφτείτε τη σελίδα στο FB:  3rd Acheron (Polistafilo) MTB & MTRUΝ  

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:polistafilomtb@yahoo.gr.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου