Επικαιρότητα

Όταν ο Σπύρος Γραμμένος συναντά τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας

Off

O Σπύρος Γραμμένος και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας εμφανίζονται σήμερα στο Stage (πόρτες 21.30, έναρξη 22.30). Στο κάλεσμα αναφέρεται:

Ο Σπύρος Γραμμένος (ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες ) και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (από την Ελληνοφρένεια, ο τσολιάς) φοράνε τα καλά τους και φεύγουν από την Αθήνα με προορισμό το άγνωστο.

Και με αλλαγή φίλου και με σύμφωνο συμβίωσης και με μπάντα που τα σπάει και με κείμενα και με πρωτότυπα τραγούδια και με διασκευές και με το ΚΤΕΛ γιατί δεν παίζει μία, έρχονται στην πόλη σας να παίξουν, για να βγάλουν τα μεταφορικά και να γυρίσουν πίσω, γιατί κατά βάθος δεν θέλανε να φύγουν τώρα που πήραν το κοινωνικό μέρισμα.

Βασικά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μπορούν να κάνουν κάτι μαζί κι αυτό το ξέρουν μόνο οι δυο τους.

Ο κόσμος πιστεύει πως είναι μια πολύ ωραία παράσταση και πως στην Αθήνα πήραν παράταση επειδή πηγαίνανε καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως πληρωμένοι δημοσιογράφοι και φίλοι τους γράφανε καλά λόγια και πως ο Σταυρός Του Νότου τους έδωσε άλλες δύο παρασκευές γιατί δεν είχε τι να βάλει.

Προπώλησε 10 €, Ταμείο 12 €

Προπώληση: Γερμανός, Πλατεία Γ.Παπανδρέου 12, Οπτικά Μάνθος, Αβέρωφ 16, Music Shop  Giorgio, Στοά Ορφέα, Vision of Sound , Ναπολέοντα Ζέρβα 78.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου