Πολιτισμός

Φωτογραφίζοντας στην καρδιά της ενημέρωσης

Off

 

Φωτογραφικό υλικό που αποτυπώθηκε στο περιθώριο των ρεπορτάζ, έξω από το καθιερωμένο και αυστηρό πρωτόκολλο των δηλώσεων και των συνεντεύξεων τύπου, εκθέτει ο φωτογράφος Γιάννης Μπράτης στην φωτογραφική του έκθεση με τίτλο «40 χρόνια πολιτικοί και δημοσιογράφοι στα Γιάννενα», που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Λαογραφικό Μουσείο Κ. Φρόντζος.

Η διασύνδεση πολιτικών και δημοσιογράφων είναι στενή λόγω της φύσης της εργασίας που καλείται ο καθένας από την πλευρά του να διεκπεραιώσει. Η φωτογραφική ματιά του Γιάννη Μπράτη όμως, που ξεκίνησε το 1977 να αποτυπώνει με επαγγελματικό τρόπο τις στιγμές ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τα μικρόφωνα και τα κασετοφωνάκια εγγραφής ήχου, αποτελεί μία διεισδυτική προσπάθεια να έρθουν στο φως εκείνοι που συνήθως δε φαίνονται.

Στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσε το «παρών» πλήθος πολιτών, πολιτικών και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, αλλά και πολλοί συνάδελφοι του Γ. Μπράτη. Χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Γ. Καψάλης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαρτίου, με ώρες λειτουργίας 9-2 το μεσημέρι καθημερινά και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5.30-8 απόγευμα.  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ