Επικαιρότητα

Αθλητικός πόλος έλξης γίνονται τα Ιωάννινα

Off

Τις βάσεις για μία αντίστοιχα επιτυχημένη χρονιά, όπως η περσινή στο πρωτάθλημα της Α1 επιχειρεί να θέσει η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σης στην πόλη των Ιωαννίνων. Το Λαύριο κατέλαβε την 5η θέση στη βαθμολογία στο περσινό πρωτάθλημα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα, αφού πρόκειται για μία ομάδα με αξιοθαύμαστη οργάνωση, όχι μόνο στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά και στο διοικητικό.

Έχοντας μπροστά τους το πρωτόγνωρο ταξίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Λαυρίου προπονούνται από την περασμένη εβδομάδα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, αλλά και στο Πανηπειρωτικό, ενώ χρησιμοποιούν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Epirus Health Center.

Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών της ομάδας Χρήστος Σερέλης, που βρίσκεται στο τιμόνι της για 15η συνεχόμενη χρονιά μίλησε στα τοπικά μέσα για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό. Εξέφρασε δε, τις θερμές ευχαριστίες προς την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, για τις διευκολύνσεις και τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις, όπως επίσης προς το Epirus Pallace, αλλά και το Epirus Health Center.

«Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στα Γιάννενα και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοηθούν. Οι εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικές όπως και η φιλοξενία και εφόσον η χρονιά εξελιχθεί καλά για εμάς, και είναι επιτυχημένη να ερχόμαστε κάθε χρόνο για την προετοιμασία μας εδώ», ανέφερε αρχικά, προσδιορίζοντας στη συνέχεια τους στόχους της ομάδας, και προαναγγέλλοντας μία ακόμη μεταγραφή Έλληνα παίκτη που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

«Είναι δύσκολο να ξαναγίνει μία πορεία σαν την περσινή, όμως ο στόχος μας είναι να καθιερωθούμε ως μία καλή ομάδα στην Α1 κατηγορία. Το Λαύριο προσελκύει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μας μένει μία ακόμη μεταγραφή ενός Έλληνα παίκτη, το όνομα του οποίου νομίζω, θα προκαλέσει αίσθηση. Είμαστε μία οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό μας έχει βοηθήσει να κερδίσουμε διαδοχικές ανόδους από τις μικρές κατηγορίες. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο γιατί ενισχύθηκαν όλες οι ομάδες. Το Περιστέρι που επέστρεψε είναι μία δυνατή ομάδα, οικονομικά φερέγγυα, ο Άρης θα είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι, η Λήμνος έχει κάνει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, πιστεύω, ότι θα είναι ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», τόνισε ο κ. Σερέλης.

Από τους παίκτες της ομάδας ο Μιχάλης Περράκης, μίλησε για την προετοιμασία που εξελίσσεται ομαλά, αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας του Λαυρίου, που είναι, όπως ανέφερε το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ όλων των ανθρώπων της ομάδας. 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ