Επικαιρότητα

ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ Με κτηνοτρόφους συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

Off

«Ποιος ανασχηματισμός; Νομίζετε ότι ασχολείται κανείς εδώ στην ξεχασμένη ορεινή Ελλάδα με τον ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα; Το ζητούμενο είναι να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα Γρεβενά που περιόδευσε.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, με πρώτο αυτό της εκκρεμούς ολοκλήρωσης του αυτοκινητοδρόμου Ε65. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας η ολοκλήρωση του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου. Όπως είπε, πρόκειται για το τελευταίο ανολοκλήρωτο κομμάτι του δικτύου και η κατασκευή του θα σημάνει και την πλήρη ολοκλήρωση του δικτύου των αυτοκινητοδρόμων στην ηπειρωτική Ελλάδα. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων δρομολογήθηκε με συμβάσεις παραχώρησης από κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ότι στη συνέχεια ξεκόλλησε από σημαντικές δυσκολίες οικονομικού χαρακτήρα πάλι από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2012, και ολοκληρώθηκε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και με ιδιαίτερα αυξημένο κόστος, δυστυχώς, για τους πολίτες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε και  με κτηνοτρόφους στη Σαμαρίνα. 

Ένα θέμα που του έθεσαν είναι το πρόβλημα των παράνομων ελληνοποιήσεων ζώων και γάλακτος. Όπως σημείωσε, το πρόβλημα των παράνομων ελληνοποιήσεων δεν είναι τόσο θέμα οικονομικών πόρων όσο ζήτημα πολιτικής βούλησης και αποφασιστικότητας για πραγματοποίηση ελέγχων, και δεσμεύθηκε να επιληφθεί προσωπικά για την άμεση αντιμετώπιση του σοβαρότατου αυτού προβλήματος.

Τόνισε δε, ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα στελεχωθεί με πρόσωπα που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο, ότι οι έλεγχοι θα αυστηροποιηθούν αμέσως μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, και ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των ελληνικών προϊόντων.

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου