Επικαιρότητα

Ιστορική πρώτη για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Off

Ιστορικής σημασίας είναι το αυριανό (16.00) παιχνίδι της γυναικείας ομάδας της Προοδευτικής Περάματος με αντίπαλο την Καρδίτσα.

Η Προοδευτική κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών, έχοντας κερδίσει την άνοδό της την προηγούμενη χρονιά και φιλοδοξώντας να παραμείνει στην κατηγορία, διαθέτοντας ένα ρόστερ 23 παικτριών, που συνδυάζουν την εμπειρία και τον ενθουσιασμό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Προοδευτική Περάματος παρουσίασε το ρόστερ και τις εμφανίσεις της ομάδας στο κατάστημα αθλητικών ειδών Hall of Brands που είναι ο βασικός υποστηρικτής της γυναικείας ομάδας.

Η Προοδευτική τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του Epirus Sports and Health Center, που είναι το μοναδικό πλην των Ζωσιμάδων και του ΠΕΑΚΙ που διαθέτει αδειοδότηση από τη ΓΓΑ για αγώνες εθνικών κατηγοριών.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας Κ. Παύλου σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών καταβάλλονται προσπάθειες ώστε το γήπεδο της Προοδευτικής στη φυσική της έδρα στο Πέραμα να πάρει την σχετική αδειοδότηση. Ο κ. Παύλου έδωσε το στίγμα της φετινής προσπάθειας στην πρώτη χρονιά συμμετοχής της ομάδας στην Α’ Εθνική Κατηγορία, εκφράζοντας δημόσια τις ευχαριστίες της Προοδευτικής σε όλους εκείνους που έχουν σταθεί αρωγοί της προσπάθειας.

Μεταξύ αυτών ο Δήμος Ιωαννιτών, το Hall of Brands, το Epirus Sports and Health Center, η ΔΩΔΩΝΗ, το Αστικό ΚΤΕΛ, αλλά και καταστήματα καφέ – εστίασης της πόλης.

Οριοθετώντας τους στόχους της ομάδας ο αντιπρόεδρος Ηλίας Κωτσόβολος και ο προπονητής Βασίλης Καλτσής τόνισαν πως δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή σε μία δύσκολη κατηγορία με τη συμμετοχή 11 ομάδων από τις οποίες υποβιβάζονται οι τρεις.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου