Πολιτισμός

Caveman για τέσσερις παραστάσεις

Off

Το Θέατρο Έκφραση έχει ετοιμάσει και προσφέρει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ένα εορταστικό πρόγραμμα.

Πρώτος ο «Caveman», η πιο πρόσφατη παραγωγή της Έκφρασης σε συνεργασία με το «Mogul Theater». Το έργο θα ανέβει για τέσσερις ακόμη παραστάσεις τα σαββατοκύριακα 22-23 και 29- 30 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης τις 21.15. 

Τον «άνθρωπο των σπηλαίων» υποδύεται ο Χρήστος Χρήστου, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Γεράσιμου Γεννατά. Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη. Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου. Βίντεο: Κωστής Εμμανουηλίδης. Γραφιστικά – Αφίσα: Αντώνης Χρήστου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών).

 

Ο Χριστόφορο Ζαραλίκος

Για τους λάτρεις του Stand up comedy, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, θα παρουσιάσει στο Θέατρο Έκφραση τη νέα του παράσταση με τίτλο «Η κιβωτός του Ζάρα» για δύο βραδιές, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης τις 21:30). Σκηνοθετική επιμέλεια Γιάννης Κακλέας. Εισιτήριο: Κανονικό 12 ευρώ, μειωμένο (Άνεργοι/Φοιτητές/ΑμεΑ) 10 ευρώ. 

 

 «Κάτω απ’ τα αστέρια»

Επίσης, το έργο «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, το οποίο μετά από απανωτά sold out στη σκηνή του «Άλφα. Ιδέα» στην Αθήνα και σ’ άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, θα παρουσιαστεί στα Γιάννενα για ένα διήμερο, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, (21.00). Τη σκηνοθεσία και τους ρόλους του έργου κρατούν η Λίλα Μπακλέση και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ) και 15 ευρώ (κανονικό). – Προπώληση εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις γίνεται στο ταμείο του Θεάτρου Έκφραση και στο Sherlockcoffeemaker (Αραβαντινού 14). Κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 2651554505 και 6907500710.

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου