Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 11:02
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιανουαρίου 2019
Αθλητικά

Θέλει να «σβήσει» την παρένθεση με ΑΕΚ

Off

Πριν καν περάσει μία εβδομάδα από το εφιαλτικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίνει ένα ακόμη δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι και καλείται να απαντήσει στον ίδιο του τον εαυτό, αποδεικνύοντας, πως ό,τι έγινε την περασμένη Δευτέρα ήταν απλώς μία κακή παρένθεση. Απέναντι στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό που κατά κοινή ομολογία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα στην Ελλάδα, οι Γιαννιώτες έχουν σαφώς δύσκολο έργο, όμως το παιχνίδι αποτελεί ταυτόχρονα και ευκαιρία και πρόκληση για τους παίκτες, που απαξίωσαν μόνοι τους, τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Κάθε παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό και στον ΠΑΣ θέλουν να δείξουν στους φιλάθλους της ομάδας και στο πανελλήνιο, ότι η εικόνα αυτή δεν τους αντιπροσωπεύει. Κανείς δεν έχει απαιτήσεις για βαθμολογική συγκομιδή από παιχνίδια με ομάδες όπως η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός, όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, ακόμη κι εκείνα που θεωρούνται ποδοσφαιρικά θαύματα. Ίσως μάλιστα η συγκυρία που φέρνει τον ΠΑΣ αντιμέτωπο με έναν διεκδικητή του πρωταθλήματος και όχι με μία ομάδα που μάχεται για τη σωτηρία της, να είναι ευνοϊκή για τους γηπεδούχους, ώστε να βρουν ξανά τα πατήματά τους. 

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες και ο Γ. Πετράκης δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες από τιμωρίες ή τραυματισμούς, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το μάλλον βέβαιο είναι, πως ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί με τελείως διαφορετική τακτική στο σημερινό παιχνίδι, με περισσότερο πιθανό το 5-3-2, αφήνοντας στην άκρη το 4-4-2 που έγινε κόσκινο από τους ταχύτατους παίκτες της ΑΕΚ, πριν λίγες ημέρες.

 

Και επισήμως Σεγκερασβίλι

Η απόκτηση του 27χρονου γεωργιανού αριστερού μπακ – χαφ Λάσα Σεγκερασβίλι ανακοινώθηκε και επισήμως χθες από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο 27χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στην FK Rīgas της Λετονίας τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ πριν αγωνιζόταν στην Ντιναμό Τιφλίδος και την Σαμτρέντια. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γεωργίας με την οποία μετράει 7 συμμετοχές.

Για τον νορβηγό Γιόνασεν, δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση, και οι πιθανότητες απόκτησής του παραμένουν μοιρασμένες αυτή τη στιγμή.

 

Χωρίς Καμαρά, Σολδάνο 

ο Ολυμπιακός

Στα Γιάννενα βρίσκεται από χθες βράδυ ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στην αποστολή τον Τοροσίδη, όχι όμως και τους Καμαρά, Σολδάνο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χουτεσιώτης, Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

 

Βαρύ πρόστιμο

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πλήρωσε ακριβά την εισβολή μίας μερίδας φιλάθλων της στο ταρτάν του σταδίου στο ημίχρονο με την ΑΕΚ, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ!

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ