Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 07:31
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαΐου 2019
Επικαιρότητα

Εκδήλωση σήμερα με την Φώφη Γεννηματά

Off

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη στα Γιάννενα, στις 20:00 σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Du Lac». Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα φτάσει το μεσημέρι στα Γιάννενα και θα επισκεφθεί στις 2 το μεσημέρι, το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Δημητρίου.  Η Ελένη Αγαπητού απηύθυνε εκ μέρους του κόμματος κάλεσμα για την εκδήλωση. «Όσοι δεν εθελοτυφλούν για ιδιοτελείς λόγους μπορούν να δουν ότι οι διαφορές των ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι ελάχιστες αφού ο κ. Τσίπρας μετάλλαξε  το κόμμα της  «πρώτης φοράς Αριστερά» σε σκληρή «Δεξιά». Πορεύτηκε επί σειρά ετών χέρι με χέρι με τον κ. Καμμένο όχι μόνο για να παραμείνει στην εξουσία αλλά και να θυσιάσει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο βωμό των πρωτογενών υπερπλεονασμάτων και αφού αφαίμαξε το  υστέρημα του ελληνικού λαού τώρα έρχεται μια βδομάδα πριν τις ευρωεκλογές να επιστρέψει μόνο το 1/10  σε παροχές, σε ανθρώπους που ήταν φτωχοί και τους φτωχοποίησε ακόμα περισσότερο, ώστε να είναι ζωτικής σημασίας για αυτούς τα ψίχουλα που τους δίνουν και να νιώθουν ευγνώμονες προς τη κυβέρνηση», σημείωσε.

 «Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί μέσα από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES). Στηρίζουμε τον Φρανς Τίμμερμανς για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προτείνουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο για την Ευρώπη» κατέληξε. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον» Δημήτρης Δημητρίου θα παρουσιάσει το σύνολο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της Ηπείρου.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου