Αθλητικά

Οριστικά στην Α1 ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Off

Και με τη βούλα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανήκει πλέον στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ! 

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποδέχθηκε την πρόταση της Ομοσπονδίας, ως πρώτη επιλαχούσα, να πάριε τη θέση του Παναθλητικού Συκεών, που δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και η ΕΟΚ συμπεριέλαβε την ομάδα της πόλης στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α1!

Με ανάρτησή της η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ και σήμερα Παρασκευή στις 13.00 στα Λιθαρίτσια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα προκειμένου να ενημερώσει το κοινό της πόλης και τους φιλάθλους για τις επόμενες κινήσεις της.

«Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, θα παίζει στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στην Α1 εθνική κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ.

Είναι μια εξέλιξη που ήρθε μεν μετά τις εξελίξεις και τις αποχωρήσεις, αλλά ήρθε εντελώς δικαιωματικά, επιστεγάζοντας μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και είναι σε πλήρη εξέλιξη, στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Η αγωνιστική μας πορεία στο πρωτάθλημα που τελείωσε πριν από λίγο καιρό δείχνει περίτρανα ότι η ομάδα είναι άξια να παίξει στα «σαλόνια» του γυναικείου μπάσκετ και ο σχεδιασμός μας, έτσι και αλλιώς οδηγούσε εκεί.

Τώρα, πρέπει να γίνουν περισσότερα πράγματα, με μεγαλύτερη μέθοδο και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Ποτέ όμως δεν είπαμε όχι στις μεγάλες προκλήσεις», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Οι απαιτήσεις είναι προφανές, ότι ανεβαίνουν όχι ένα, αλλά πολλά επίπεδα και η Διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καλείται να υπερβάλλει εαυτόν προκειμένου να ανταποκριθεί, κάτι όμως που ισχύει και για το αγωνιστικό τμήμα και τον προπονητή Γ. Σιαμέτη και τους συνεργάτες του.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα βρει απέναντί τους ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Νίκη Λευκάδας, Εσπερίδες, Ελευθερία Μοσχάτου, Καλύβια, Πανιώνιος, Σπόρτιγκ και Κρόνος Αγίου Δημητρίου.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου