Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 11:00
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Αυγούστου 2019
Επικαιρότητα

Αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες για τους δημότες

Off

Την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα τελετών στο δημαρχείο ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Κόνιτσας και ο νέος Δήμαρχος Νίκος Έξαρχος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του απερχόμενου Δημάρχου, Ανδρέα Παπασπύρου και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Βασιλείου Σπανού και Δημητρίου Σδούκου. 

Ο νέος δήμαρχος κ. Έξαρχος στον χαιρετισμός αναφέρθηκε στους στόχους της θητείας του τονίζοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί  η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες της Κόνιτσας. 

Ακολούθησε η ορκωμοσία και η υπογραφή του πρακτικού της Ορκωμοσίας.

Παρών και ο πρώην δήμαρχος της πόλης Μάκης Χατζηεφραιμίδης ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος της Κοινότητας Κόνιτσας. 

 

Την Τετάρτη

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η Ορκωμοσία του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων. Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας, δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο.  

Σύμφωνα με τον δήμο, η επιλογή του χώρου της τελετής δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για το μνημείο-σύμβολο της Άρτας, το οποίο ενώνει. Ενώνει κάθε περιοχή του Δήμου, αλλά επίσης ενώνει και ιδέες, αντιλήψεις και νοοτροπίες, που σε συνεργασία μπορούν να συμβάλλουν στο κοινό καλό. 

Παράλληλα, η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής στο συγκεκριμένο χώρο υποδηλώνει την θέσπιση δύο βασικών προτεραιοτήτων για την επόμενη θητεία: Της ολοκλήρωσης της Οριοθέτησης του Ποταμού Αράχθου και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Άρτας. 

Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων Κοινοτήτων του Δήμου Μετσόβου θα γίνει επίσης την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 11:00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (Μ.Ε.Κ.Δ.Ε.) στην θέση ΄΄Αγία Τριάδα΄΄ Μετσόβου.

 

Ορκωμοσία στη Φιλιππιάδα

Την Κυριακή 25 Αυγούστου το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Φιλιππιάδας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Ζηρού.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργώντας με τον πατέρα Ελευθέριο. 

Ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής, στο μήνυμά του μίλησε για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα με περισσότερη εμπειρία αλλά και όρεξη για σκληρή δουλειά, το οποίο ταυτόχρονα αποτελεί και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και επιβραβεύτηκε με τη νέα εντολή διοίκησης που έδωσαν οι πολίτες.

Σε πνεύμα συναίνεσης ήταν και ο σύντομος χαιρετισμός του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτριος Γιολδάσης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής μία παραγωγική και δημιουργική θητεία.

Τις ευχές του απέστειλε σε επιστολή του, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης. 

Στην τελετή της ορκωμοσίας, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης, ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος, ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Πάργας Νικόλαος Ζαχαριάς, κα.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ