Επικαιρότητα

Πρότυπες οι εγκαταστάσεις για το φυσικό αέριο

Off

Τις πρωτοποριακές εγκαταστάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για την παροχή φυσικού αερίου κίνησης σε λεωφορεία και ΙΧ, επισκέφτηκε το Σάββατο το πρωί ο Υπουργός Υποδομών Κ. Καραμανλής που βρέθηκε στα Γιάννενα για τη συνέλευση των Υπεραστικών ΚΤΕΛ. 

Ο υπουργός μαζί με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και τους βουλευτές Στ. Καλογιάννη και Μ. Κεφάλα, ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Στέφανο Μουστακλή στο σύνολο των εγκαταστάσεων του Αστικού ΚΤΕΛ και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χρήση του φυσικού αερίου από οχήματα.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δυνατότητες του στόλου των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ που καλύπτουν ποικίλες δραστηριότητες από τη μετακίνηση μαθητών μέχρι την κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών των ατομων με αναπηρία.

Για μία καινοτόμα προσπάθεια που θα έχει τη στήριξη του υπουργείου έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Υπουργός κ. Καραμανλής. «Να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρόεδρο γιατί οι εγκαταστάσεις αυτές είναι πρότυπο και μακάρι να τις μιμηθούν και σε άλλες πόλεις. Μας δίνετε και το έναυσμα στο υπουργείο να δούμε κι εμείς πώς θα στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες», σημείωσε ενώ ο κ. Μουστακλής τον ευχαρίστησε που επισκέφθηκε από κοντά τις εγκαταστάσεις.

Του ΦΙΛΗΜOΝA ΚΑΡΑΜΗΤΣΟY

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου