Εκδηλώσεις

Δράσεις με στόχο την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού

Off

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 1 με 7 Νοεμβρίου, η 5η και 6η Τ.ΟΜ.Υ Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Σταθμό Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβου, το Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων και τη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ιωαννίνων (ΧΕΝ), οργανώνουν μια σειρά δράσεων με σκοπό την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού, την εμψύχωση και ενδυνάμωση της θηλάζουσας μητέρας και του περιβάλλοντός της.

Το πρόγραμμα των επικείμενων εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

– Έκθεση ζωγραφικής με θέμα την απεικόνιση του Μητρικού Θηλασμού, η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ανοιχτή για το κοινό από τις 10:00π.μ έως τις 17:00μ.μ, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας. Τα έργα που εκτίθενται ανήκουν σε μαθητές σχολείων των Ιωαννίνων, σε μέλη του εικαστικού εργαστηρίου της ΧΕΝ και σε μέλη του εικαστικού εργαστηρίου «Ζωγραφίζω».

– Εγκαίνια χώρου θηλασμού τη Δευτέρα  στις 12:00μ.μ, στο Δημαρχιακό Κτίριο Κατσικά Ιωαννίνων.

– Ενημερωτική – εορταστική εκδήλωση τη Δευτέρα στις 18:00μ.μ στο 21ο Δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων (στην περιοχή Σεισμόπληκτα)  με ομιλίες σχετικά με την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού

– Ενημερωτική – εορταστική εκδήλωση, την Τετάρτη στις 09:00π.μ στον χώρο του Σταθμού Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβου με ομιλίες σχετικά με την προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού. Όλοι όσοι συμμετέχουμε στην προσπάθεια υποστήριξης του Μητρικού Θηλασμού και διάδοσης του συνθήματος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού: «Ενδυναμώνουμε τους γονείς – Διευκολύνουμε τον Θηλασμό», ευελπιστούμε ότι η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου μας στις παραπάνω εκδηλώσεις θα εμψυχώσει όσους ήδη προασπίζουν τον Μητρικό Θηλασμό και θα συμβάλλει στη γενικότερη καθιέρωση νοοτροπίας σεβασμού και προστασίας του αναφαίρετου αυτού δικαιώματος.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου