Αθλητικά

Πολλά γκολ, ένας μόνο βαθμός

Off

Την ευκαιρία για τρεις ακόμα βαθμούς έχασε ο ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη χτες το βράδυ στους Ζωσιμάδες που ήρθε ισόπαλο 2-2. Η τροπή του ματς ήταν τέτοια που όλα τα αποτελέσματα ήταν πιθανά, οπότε η ισοπαλία μοιάζει μεν δίκαια μοιρασμένη με τη γιαννιώτικη ομάδα όμως να κάνει δύο φορές την ανατροπή, αλλά όχι και την τρίτη που ήθελε παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη και είχε τις ευκαιρίες.

Ο Εργοτέλης μπήκε μπροστά δύο φορές με Έφορντ και Ροβίθη, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολ του Παμλίδη έφερε το σκορ τα ίσια.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος από την αρχή, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από πλασέ του Έφορντ στο 19΄. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55' με εκτέλεση πέναλτι του Παμλίδη. Πάλι όμως ο Εργοτέλης σκόραρε στο 58' με τον ΠΑΣ να συνεχίζει να είναι καλύτερος και να βρίσκει δίχτυα στο 73'. Μέχρι κυριολεκτικά το 92’ που ο Κατσιμήτρος απέκρουσε πάνω στη γραμμή κεφαλιά, ο ΠΑΣ συνέχισε τις ευκαιρίες, αλλά έμεινε χωρίς γκολ.

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία (46’ Λέο), Σιόντης (67’ Λιάσος), Νικολιάς (85’ Ξύδας), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (75’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Έφορντ (83’ Μπαράτα), Ιατρούδης (43’ Ροβίθης), Κουατένγκ.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ