Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 09:19
Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μαρτίου 2020
Αθλητικά

Χωρίς αγώνες και προπονήσεις στο Νέο Κλειστό

Off

Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, ενημερώνει το κοινό της πόλης πως από το σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας μετά και τις σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων αρχών (ΕΟΚ, ΕΣΚΑΒΔΕ). 

Παράλληλα υπενθυμίζει πως σε εβδομαδιαία βάση συνεχίζονται οι απολυμάνσεις των χώρων του Γυμναστηριου και κάνει γνωστό πως θα τηρηθούν όλες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία, καθώς και οι οδηγίες του υπουργείου Υγείας, για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού, στα γυμναστήρια. Ακόμη, η Επιτροπή Λειτουργίας, κάνει γνωστό πως θα εφαρμοστούν και οι αποφάσεις όλων των Σωματείων Καλαθοσφαίρισης της πόλης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων υποδομής τους. 

Στο πλαίσιο αυτό, από την Πέμπτη και για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο, σταματούν όλες οι προπονήσεις των Τμημάτων Υποδομής, καθώς και οι προπονήσεις του Σαββάτου, όλων των ομάδων, αντρικών και γυναικείων και Τμημάτων Υποδομής, που ήταν προγραμματισμένες.  Από Δευτέρα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρχει νέα ανακοίνωση.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ