Επικαιρότητα

Έδαφος συνεργασίας μεταξύ Ιωαννίνων και Σλοβακίας

Off

Τις δυνατότητες και τα περιθώρια συνεργασίας σε επιχειρηματικό επίπεδο μεταξύ των μελών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και των επιμελητηριακών θεσμών της Σλοβακίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στη συνάντησή τους το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημ. Δημητρίου και η πρέσβης της Σλοβακίας στην Αθήνα Iveta Hricova. 

Η πρέσβης βρίσκεται στα Ιωάννινα στο πλαίσιο του διημέρου των εκδηλώσεων που πραγματοποιούντα στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» και το οποίο είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό της Σλοβακίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, γευσιγνωσία μπύρας από τη Σλοβακία, αλλά και προβολές ταινιών από τον κινηματογράφο της Σλοβακίας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Δημητρίου η κα Hricova στάθηκε στους κοινούς τομείς του ενδιαφέροντος και της πιθανής συνεργασίας μεταξύ Ιωαννίνων και πόλεων της Σλοβακίας, ιδιαίτερα στο επιχειρηματικό σκέλος, αλλά παράλληλα στους τομείς της εκπαίδευσης, της αγροδιατροφής και των πολιτιστικών ανταλλαγών.

Τη θετική διάθεση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων να συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, εξέφρασε ο πρόεδρος Δημ. Δημητρίου, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ