Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 06:33
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Φεβρουαρίου 2021
Επικαιρότητα

ΕΣΤΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Παράσταση διαμαρτυρίας για την αναστολή της σίτισης στη Δομπόλη

Off

Σε μία συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχώρησε το πρωί της Πέμπτης, αντιπροσωπεία φοιτητών, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την έντονη διαμαρτυρία τους για το ότι ανεστάλη η παροχή σίτισης στην Εστία της Δομπόλη. 

Οι διαμένοντες στην Εστία της Δομπόλη μπορούν να εξυπηρετούνται για τη σίτισή τους από τη Λέσχη του Πανεπιστημίου, με την Γκουζάλ Τουλιαγκάνοβα όμως από τον Φοιτητικό Σύλλογο του Τμήματος ΒΕΤ, να τονίζει, ότι οι φοιτητές θα πρέπει να επιβαρυνθούν με τα έξοδα μετακίνησης μόνο και μόνο για να πάρουν το φαγητό τους. 

Ωστόσο, συνέδεσε την εξέλιξη αυτή με τις πρόσφατες εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με την ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπ. Παιδείας, αλλά και τη μειωμένη χρηματοδότηση για το 2021 για τη φοιτητική μέριμνα στα πανεπιστήμια της χώρας. Τέλος, η κα Τουλιαγκάνοβα τόνισε, ότι τις τελευταίες ημέρες λόγω της κακοκαιρίας φοιτητές σε πολλά Τμήματα του Πανεπιστημίου δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του εξαμήνου και ζήτησε να υπάρξει μέριμνα ώστε οι εξετάσεις να επαναληφθούν για όσους αποδεδειγμένα δεν κατάφεραν να εξεταστούν, χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ