Πολιτισμός

Έρχεται το Grasshopper από τους Fuzzy Nerds

Off

21 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία το Grasshopper επιστρέφει ώς single και official video release, με bonus το Vs. από το demo του 1997, την Κυριακή, 28 Φλεβάρη, στις 18:00 στο κανάλι των Fuzzy Nerds στο YouTube και σε όλες τις live streaming πλατφόρμες.

Το Grasshopper από τους Fuzzy Nerds γράφτηκε το 1999 στο Λονδίνο σε ένα ολοκαίνουργιο 8κάναλο μέσα στους τέσσερις μουντούς τοίχους ενός παλιού σπιτιού από εκείνα που συνήθως νοικιάζονταν σε φοιτητές από Ελλάδα. 

Ηχογραφήθηκε live στο Vision Of Sound studio το 2000 για να κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά στο δεύτερο limited edition album των fuzzy, το «A Thought About Princes», handmade κυκλοφορία που εξαντλήθηκε σε μια βδομάδα περίπου. Από τότε έχει ακουστεί σε δεκάδες live εγκαινιάζοντας σε εκείνη τη φάση μια κάπως διαφορετική ηχητική περίοδο για τη μπάντα, πιο minimal και μάλλον πιο σκοτεινή.

 Μετά την πρώτη του κυκλοφορία το 2000, το Grasshopper θα συμπεριληφθεί και στο album The Fuzzy Nerds are Dead (1994-2014) Vol. Ι το πρώτο μέρος της τετραλογίας που έκλεισε και την πορεία της μπάντας τον Σεπτέμβρη του 2014. 

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου