Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 05:04
Τελευταία Ενημέρωση: 01 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα

Ολοκληρώνει τις εσωκομματικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

Off

Στην εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων αυτές τις ημέρες. Στη διαδικασία θα συμμετέχουν οι αντιπρόσωποι των οργανώσεων που συμμετείχαν και εξελέγησαν από τη Νομαρχιακή Συνέλευση η οποία έγινε με μεγάλη συμμετοχή τα σαββατοκύριακο, μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Το νέο όργανο της Νομαρχιακής Επιτροπής είναι 27μελές και έχει ποσοστώσεις για τη συμμετοχή νέων μελών και γυναικών, ενώ θα κληθεί να επιλέξει στη συνέχεια και τον νέο Συντονιστή και τον αναπληρωτή του. Κατά πληροφορίες ενδιαφέρον υπάρχει ήδη από τουλάχιστον τέσσερα μέλη του κόμματος για την ηγεσία της οργάνωσης, η εικόνα όμως των υποψηφιοτήτων θα γίνει καθαρότερη όμως μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών για τη Νομαρχιακή.

Στη συνδιάσκεψη παρέμβαση έκανε ο Πάνος Σκουρλέτης,  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ εγκρίθηκε το κείμενο απολογισμού της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής και έγινε εκτενής διάλογος. 

Όπως ανακοινώθηκε απολογιστικά, τονίστηκε η  ανάγκη της επίτευξης της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής των μελών του κόμματος τόσο στις κομματικές διαδικασίες όσο και στην διαμόρφωση και στήριξη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Όπως προέκυψε από τις τοποθετήσεις των μελών μας το ζητούμενο είναι ένα μαζικό ζωντανό κόμμα της Αριστεράς που θα δίνει λόγο και ρόλο στα μέλη του, γειωμένο στην κοινωνία, με ισχυρή παρουσία στην αυτοδιοίκηση, στους χώρους δουλειάς και στους αγώνες για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, της δημοκρατίας και του περιβάλλοντος. Θέλουμε ένα ανοικτό κόμμα που να μπορεί να εμπνεύσει και να ενεργοποιήσει τους πολίτες, τον κόσμο της εργασίας, τους νέους ανθρώπους για μια δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας», αναφέρεται. 

 

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ