Επικαιρότητα

Παρεμβάσεις σε δρόμους και σε συνοικίες με ανάγκες

Off

Έργα υποδομής σε περιοχές επέκτασης της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων προχωρά ο Δήμος μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για την κατασκευή στην οποία προχώρησε χτες ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 619 χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται η κατασκευή, βελτίωση και συντήρηση οδών στις περιοχές Βρυσούλας, Βοτανικού και Κιάφας.

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη εργολαβία περιλαμβάνει:

– Την ολοκλήρωση της οδού Μπέγκα στην Κιάφα.

– Την ολοκλήρωση τμημάτων των οδών Ρόζας Ιμβριώτη και Αγίας Παρασκευής στην Βρυσούλα.

– Την ολοκλήρωση τμήματος της οδού Μαρίας Κάλλας στον Βοτανικό.

– Την κατασκευή τμήματος της οδού Κατίνας Παξινού, της οδού Κανελλοπούλου και τμήμα της οδού μεταξύ των Ο.Τ 351-Ο.Τ 360 στον Βοτανικό.

Με την συγκεκριμένη παρέμβαση ο Δήμος παρεμβαίνει σε συνοικίες που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και επιδιώκει να δώσει λύσεις σε μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

«Και γνωρίζουμε και κατανοούμε τα προβλήματα των κατοίκων. Αυτό που κάνουμε είναι να δίνουμε οριστικές λύσεις σε αυτά με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις» ανέφερε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Ο ανάδοχος του έργου αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες μέσα στις επόμενες ημέρες. «Παρεμβαίνουμε σε συνοικίες που έχουν ενσωματωθεί ουσιαστικά με τον αστικό ιστό, αλλά έχουν σοβαρό έλλειμμα στις υποδομές τους. Σκοπός είναι η αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων στις περιοχές που είναι από τις πιο ταλαιπωρημένες του Δήμου μας» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος. 

 

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ