Αθλητικά

Αναζητά ρυθμό για την επανέναρξη των προπονήσεων

Off

Σε ρυθμούς επανέναρξης των προπονήσεων για τη νέα σεζόν αρχίζει να μπαίνει ο οργανισμός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με τον Ηρακλή μεταξά και τον βοηθό του κ. Στάικο να βρίσκονται ήδη στα Γιάννενα και να ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες της διαμονής τους και τα πρώτα διοικητικής φύσεως θέματα της ομάδας. 

Σταδιακά αρχίζουν να επιστρέφουν και οι παίκτες του ρόστερ, αφού αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση στο ΠΕΑΚΙ με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ι. Ντουρουντό με τους παίκτες που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό, αφού θα πρέπει να ακολουθηθεί ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, για την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Ο Μπρένερ αναμενόταν να φτάσει αεροπορικώς χθες το βράδυ στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του για παράταση του δανεισμού για ένα ακόμη έτος.

Σήμερα, αναμένεται να οριστικοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας με τις ημερομηνίες επιστροφής και έναρξης των προπονήσεων, αναχώρησης για την Πολωνία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και οι ημερομηνίες ίσως και οι αντίπαλοι των φιλικών παιχνιδιών. Το μόνο που φαίνεται πως έχει οριστικοποιηθεί, είναι το διήμερο 1-2 Ιουλίου, όπου θα γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις των παικτών και το διήμερο 3-4 Ιουλίου, που θα περάσουν από εργομετρικά.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπολογίζεται στις 4 ή στις 5 Ιουλίου.

 

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Σάλιακας;

Βάση φαίνεται πως έχει στο μεταξύ η συζήτηση για τον Μανόλη Σάλιακα και για φημολογούμενη πρόταση ομάδας από το εξωτερικό για τον δεξιό οπισθοφύλακα του ΠΑΣ. Ο filathlos.gr ανέφερε χθες, ότι έφτασε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για την απόκτηση του Σάλιακα, η οποία όμως δεν ήταν ικανοποιητική ούτε για την ΠΑΕ, ούτε και για τον ίδιο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2022 και με δεδομένο ότι ακούγεται ήδη ότι ο ΠΑΣ έχε «σταμπάρει» ένα δεξιό οπισθοφύλακα για να τον αποκτήσει, φαίνεται πως ο Γ. Χριστοβασίλης ίσως έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού ή ακόμη και να έχει συμφωνήσει κιόλας για την μεταγραφή του Σάλιακα.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου