Αθλητικά

Ασημένιο μετάλλιο και διακρίσεις για την Ξιφασκία του ΠΑΣ

Off

Μία σημαντική διάκριση είχε το τμήμα ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Με το ασημένιο μετάλλιο γύρισε στις αποσκευές της η αθλήτρια του τμήματος Ναυσικά Δημοσθένους από τη διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ξιφασκίας παμπαίδων παγκορασίδων ξίφους μονομαχίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 25 ως 27 Ιουνίου.

Σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση ανάμεσα σε 44 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση. 

Με το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται πλέον στην 1η θέση της συνολικής βαθμολογικής κατάταξης παγκορασίδων. Επίσης εξαιρετική ήταν και η παρουσία του αθλητή Κωνσταντίνου Σούκερα ο οποίος αν και ήταν από τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές έφτασε στην τελική 8αδα, σε σύνολο 50 αθλητών, αλλά αποκλείστηκε από τον μετέπειτα νικητή των αγώνων. 

Η κατάταξη των υπολοίπων παιδιών ήταν: Βασίλης Στεργίου  19ος , Ιωάννης Γεωργούλας 39ος, Αλεξάνδρα Παππά 27η και Χαρά Χρηστέα 34η.  Στην ομαδική κατηγορία η ομάδα των αγοριών του ΠΑΣ κατέκτησε την 4η θέση σε σύνολο 9 ομάδων και των κοριτσιών την 7η επίσης σε σύνολο 9 ομάδων. 

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ