Τελευταία Νέα

Δωμάτιο στις Εστίες… για δύο χρόνια
Τη νέα νομοθεσία αξιοποιεί ο Δήμος για την Κυρά Φροσύνη
Συνεχίζονται οι απόπειρες εξαπάτησης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου
H Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε βιομηχανία και λιανεμπόριο
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ ΤΖΟΥΦΗ Άμεση επίλυση των προβλημάτων των σχολικών τροχονόμων
Πρωτοβουλίες για την προστασία των κοινόχρηστων χώρων
ENERGEAN Η Carlyle εξαγοράζει τo χαρτοφυλάκιο σε Αίγυπτο, Ιταλία και Κροατία
Πάνω από 13.000 εγγραφές και 5.461 συνεντεύξεις
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΚΑΝΗ Έκθεση Ευρωπαϊκών μεταλλίων και παρασήμων
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Προχωράνε οι εργασίες στο Κέντρο για το Παιδί
Χωρίς νερό τα ψηλά σημεία του Κατσικά και της Ανατολής
29 ΙΟΥΝΙΟΥ Συναυλία της χορωδίας Bellevue Presbyterian Church Sanctuary Chorus
Μήνυμα αλληλεγγύης από το Φεστιβάλ «Το Κοινό μας Σπίτι»
Οι παλιές ανάγκες, τα μεγάλα έργα και η παραίτηση από τον σχεδιασμό
Τα του Καίσαρος…
Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 09:22
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα

«Πρώτη» για το πρώτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο

Off

Το πρώτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο που δημιούργησαν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο παραδόθηκε και επισήμως στο κοινό.

Πρόκειται για έναν χώρο δίπλα στη λίμνη, κοντά στην οδό Βογιάνου, εξοπλισμένο με πιστοποιημένα όργανα, στον οποίο μπορούν να αθλούνται όλοι οι πολίτες.

Η πρωτοβουλία που είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Νίκο Τσόλη, υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Τμήματος Αθλητισμού του Πνευματικού Κέντρου.

Τις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε λειτουργία και δύο «αθλητικά τραπέζια» στην Κιάφα και τα Σεισμόπληκτα τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μικροί και μεγάλοι για διάφορα αθλήματα.

«Έχουμε τονίσει ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι να αποδώσουμε τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, τις πλατείες, τα πάρκα στους πολίτες. Σήμερα έχουμε διαθέσιμο τον πρώτο ανοιχτό αθλητικό χώρο. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα το απολαύσουν και θα το προστατεύσουν ταυτόχρονα. Είναι η πρώτη δράση που γίνεται και την οποία θα συνεχίσουμε με παρόμοιες πρωτοβουλίες» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Νίκο Τσόλη, τον αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Βασίλη Γιαννάκη, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αιβατίδη και τον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος Βαγγέλη Παλατσίδη. 

«Γίνεται κτήμα όλων των συμπολιτών το πρώτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο. Έχουν εγκατασταθεί 20 σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή όργανα γυμναστικής τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα όλοι οι πολίτες. Σε όλα υπάρχουν οδηγίες για τον τρόπο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Είναι μία αρχή που κάνουμε για τον μαζικό αθλητισμό η οποία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα» ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος Νίκος Τσόλης.

Έκανε επίσης γνωστό ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα τεθούν σε λειτουργία δύο «αθλητικά τραπέζια» τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν τα παιδιά. 

Ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βασίλης Γιαννάκης σημείωσε ότι ανάλογα αθλητικά πάρκα λειτουργούν στις περισσότερες πόλεις της χώρας. 

«Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να δημιουργεί υποδομές για τους πολίτες. Αυτή είναι η αρχή και θα ακολουθήσουν ανάλογα πάρκα και σε άλλα σημεία για να μπορούν όλοι να συμπληρώνουν την άσκησή τους» κατέληξε ο κ. Γιαννάκης. 

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ