Αθλητικά

Χωρίς αποτέλεσμα η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος

Off

Διπλή ήταν η προπόνηση της Πέμπτης για τους παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Ηρακλής Μεταξάς, ρίχνει το βάρος τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στα παιχνίδια με μπάλα, όπως επίσης και στην τακτική.

Στο μεταξύ στην έκτακτη γενική συνέλευση στη Super League την Πέμπτη, δεν απέφερε αποτέλεσμα ως προς την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

Η αδυναμία εξεύρεσης λύσης ως προς τα τηλεοπτικά τη δεδομένη στιγμή έφερε την αρνητική τοποθέτηση των δέκα από τους δεκατέσσερις συλλόγους της Λίγκας.

Αυτό σημαίνει πως η διοργάνωση δεν μπορεί να ξεκινήσει αν δεν ψηφιστεί η προκήρυξη τουλάχιστον από τα 3/4 των μελών του συνεταιρισμού.

Οι περισσότερες από τις ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν κι ως εκ τούτου τοποθετήθηκαν αρνητικά, ενώ το θέμα της κεντρικής διαχείρισης δεν προχωράει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Τέλος, τα 55 χρόνια πορείας και ιστορικής διαδρομής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιορτάζουν οι φίλαθλοι. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, διοργανώνει σχετική εκδήλωση το Σάββατο.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου