Εκδηλώσεις

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πρόσκληση συμμετοχής σε εκθέσεις

Off

Στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Tournatur 2021 που θα διοργανωθεί παράλληλα -και για πρώτη φορά καθ’ όλο το διάστημα- με τη Διεθνή Έκθεση Caravan Salon  , από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις του κόσμου για τα τελευταία  αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 27 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του Εναλλακτικού Τουρισμού.  Η φετινή συμμετοχή εμπλουτίζεται και πραγματοποιείται παράλληλα με τη δράση του έργου «Ex Tour που υλοποιείται μέσω του Προγράμματος Intereg «Ελλάδα- Αλβανία 2014- 2020» και έχει αναφορά στον Εναλλακτικό Τουρισμό και τις extreme υπαίθριες δραστηριότητες στο οποίο, από την πλευρά της Ελλάδας, εταίροι είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Κόνιτσας.

Η «TourNatur» είναι μία από τις πιο ενημερωμένες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη, Δίνει τη δυνατότητα στον εκθέτη και τον εν δυνάμει επισκέπτη από τη Γερμανία, η οποία αποτελεί σημαντική αγορά- στόχο για την Ήπειρο, ιδίως σε αυτό το είδος τουρισμού, για απευθείας ή προγραμματισμένη επαφή και συζήτηση για τα ειδικά πακέτα, τις προσφορές και τις δυνατότητες προσαρμογής των προσφερομένων υπηρεσιών. 

– Επίσης  η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετάσχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία διοργανώνεται την περίοδο 11-19 Σεπτεμβρίου 2021, με δικό της Περίπτερο.  Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και για τις δύο Εκθέσεις θα πρέπει να γίνει εγγράφως το συντομότερο δυνατό για λόγους προγραμματισμού ή σε άλλη περίπτωση το αργότερο ως την Παρασκευή 30 Ιουλίου,  στο e-mail: i.gkartzonikas@php.gov.gr  (υπό ψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα). Πληροφορίες: τηλ 2651087243 και 2651087143.  Περισσότερες πληροφορίες  για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur στο  www.tournatur.com  και για τη ΔΕΘ στο www. thessalonikifair.gr. 

Related Posts

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου