Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 11:26
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιουλίου 2021
Αθλητικά

Υποθήκη για καλύτερη πορεία στο μέλλον

Off

Την τεράστια δυναμική που έχει, ώστε να μετατραπεί σε έναν αγώνα διεθνούς εμβέλειας που θα συγκεντρώνει ακόμη περισσότερες διεθνείς συμμετοχές, αλλά κυρίως θα κερδίσει μία παγκόσμια αναγνώριση για το άρτιο επίπεδο του, επιβεβαίωσε το 10ο Zagori Mountain Running, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Περισσότεροι από 2.000 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες των διαδρομών το Σάββατο και την Κυριακή, καθώς επίσης και πολλοί περισσότεροι συνοδοί αυτών, αλλά και λάτρεις της φύσης κα του ορεινού τρεξίματος, που θέλησαν να δουν από κοντά τον αγώνα, ανέβασαν και πάλι ψηλά τον πήχη της διοργάνωσης, που δείχνει έτοιμη για το επόμενο, μεγάλο βήμα.

Τα λόγια του μεγάλου νικητή στον αγώνα των 80 χιλιομέτρων, του ισπανού Μιγκέλ Ερνάντεζ για το επίπεδο της διοργάνωσης, όπως όμως και των άλλων αθλητών, του Φώτη Ζησιμόπουλου που τερμάτισε στη δεύτερη θέση και άλλων, απλώς έρχονται να επιβεβαιώσουν την κοινή εκτίμηση, ότι το Zagori Mountain Running, έχοντας στο πλευρό του χορηγούς, όπως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. 

Την ίδια εκτίμηση έχουν για τον αγώνα και τη διοργάνωση και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων που παραβρέθηκαν στο Ζαγόρι το Σάββατο και την Κυριακή, μεταξύ άλλων οι βουλευτές Μαρ. Κεφάλα και Μερ. Τζούφη, ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ζαγορίου Γ. Σουκουβέλος και πολλοί άλλοι.

Τον νικητή των 80 χιλιομέτρων ισπανό Ερνάντεζ ακολούθησαν ο Φώτης Ζησιμόπουλος και ο Απόστολος Τζουμάκας. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Νικολέτα Τζαβάρα, δεύτερη η Στυλιανή Λεωνιδάκη και τρίτη η Μάρθα Ξηροφώτου. 

Στα 44 χλμ, πρώτος έκοψε το νήμα, ο Θανάσης Παγουνάδης, και τον ακολούθησαν ο Αλέξανδρος Τζουμάκας και ο Γιώργος Δημουλάς ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, και ακολούθησαν η Δήμητρα Τζαλοκώστα και η Μαρία Μάλαϊ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ