Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 01:11
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιουλίου 2021
Αθλητικά

Απορρίφθηκε ο Οσάβε, υπογράφει ο Γκαρντάφσκι

Off

Με διπλή προπόνηση νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα αντίστοιχα επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις προπονήσεις μετά την ολιγοήμερη άδεια που είχαν για να αποφορτιστούν από την ένταση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Η επιστροφή όμως των παικτών του ΠΑΣ στα βοηθητικά του ΠΕΑΚΙ συνοδεύτηκε από την απουσία του βρετανο – νιγηριανού Οσάβε, που δοκιμάστηκε για 10 ημέρες από τον Ηρακλή Μεταξά, απορρίφθηκε όμως και η περίπτωση απόκτησής του κατέληξε στις καλένδες. 

Ο Οσάβε έδειξε κάποια καλά στοιχεία στη Νάουσα, ωστόσο φάνηκε, ότι για να έρθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση από όλες τις απόψεις, θα χρειαστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και αφετέρου υπήρχε η ανησυχία για το εάν μπορεί και πόσο εύκολα να έχει ξεπεράσει τους σοβαρούς τραυματισμούς του. Άλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε ελάχιστα, λόγω των σοβαρών τραυματισμών και των χειρουργικών επεμβάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε και έτσι το ρίσκο θα ήταν αρκετά μεγάλο. Στον αντίποδα, ο γερμανοπολωνός Γκαρντάφσκι εκτός απροόπτου, θα μείνει και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Χθες, επρόκειτο να ολοκληρωθούν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα είναι θετικά, η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτησή του. Στη δική του περίπτωση, παρότι το τελευταίο εξάμηνο δεν αγωνίστηκε, το ρίσκο είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τον Οσάβε, γιατί είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό βιογραφικό και γεμάτες σεζόν, που δείχνει μάλιστα σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση.

Το βέβαιο είναι, ότι ο ΠΑΣ θα πρέπει να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές, για την ενίσχυση του ρόστερ, ειδικά στη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ