Επικαιρότητα

Έκκληση για τήρηση των μέτρων και εμβολιασμούς

Off

Έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων αποτροπής της διασποράς του ιού, αλλά και για ενίσχυση του εμβολιαστικού ρυθμού απευθύνει ο δήμαρχος Πρέβεζας προς τους πολίτες της περιοχής, με αφορμή τη δύσκολη, όπως διαγράφεται πορεία που καταγράφεται με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων. 

Μιλώντας στο ITV, ο κ. Γεωργάκος τόνισε, ότι τα κρούσματα εντοπίζονται κατά κύριο λόγο σε νέους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δε νοσούν σοβαρά, ωστόσο δεν είναι εμβολιασμένοι και ο κίνδυνος να μεταδώσουν και να διασπείρουν τον ιό είναι ορατός. 

Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στις ημερήσιες καταγραφές του ΕΟΔΥ για την περιοχή, όπως όμως και στους αριθμούς των θετικών τεστ στις δειγματοληψίες που γίνονται καθημερινά από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στην Πρέβεζα.

«Γίνονται περισσότερα από 350 rapid καθημερινά στην Πρέβεζα και εντοπίζονται αρκετά θετικά δείγματα, που τίθενται αμέσως σε καραντίνα και ελέγχονται οι επαφές τους. Το στοίχημα για όλους είναι να περιορίσουμε τη διασπορά και να μην ξεφύγει η κατάσταση. Ο εμβολιασμός στην Πρέβεζα είναι σε καλό ποσοστό, όμως θα πρέπει να ανέβει κι άλλο και κυρίως να προσέλθουν οι νεότερες ηλικίες, τα παιδιά και οι έφηβοι. Αν εφαρμόσουμε τα πρωτόκολλα που είναι ιδιαίτερα αυστηρά σε ξενοδοχεία και καταλύματα, πιστεύω, ότι θα περάσουμε από αυτή τη δύσκολη φάση», ανέφερε ο κ. Γεωργάκος.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ