Επικαιρότητα

«Τα περί προοδευτικής κυβέρνησης είναι ύποπτα σενάρια»

Off

Τα Ιωάννινα επισκέφθηκε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ., λίγο πριν την πολιτική του ομιλία στα Γιάννενα, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε για τα δικά του προτάγματα με τα οποία διεκδικεί την προεδρία στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Έτσι, στις δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι τα σενάρια περί συνεργασιών είναι «ύποπτα» κάτι που σύμφωνα με τον ίδιον δεν έχουν πράξει οι άλλοι υποψήφιοι.

Ερωτηθείς για την ενότητα του κόμματος ανέφερε, ότι το έχει αποδείξει στην πράξη μένοντας για χρόνια στο πλευρό της αείμνηστης, Φώφης Γεννηματά. «Έχω βιογραφικό ενότητας… Εγώ θα είμαι εδώ! Για τους άλλους δεν ξέρω. Ρωτήστέ τους…», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στην δική του πολιτική διακήρυξη και στις δικές του προτεραιότητες που έχει θέσει εάν και εφόσον εκλεγεί στην προεδρία. Λέγοντας ότι στόχος του είναι να μεγαλώσει το κόμμα υπερδιπλασιάζοντας τα σημερινά ποσοστά.

Ρωτήθηκε για την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο εταίρος συνυποψήφιος Γιώργος Παπανδρέου για να απαντήσει ότι τους πολίτες τους νοιάζει το παρόν και το μέλλον: «δεν ψηφίζουμε για το παρελθόν …ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον” απάντησε εξηγώντας ότι η χώρα έχει πραγματικά προβλήματα και αυτά ενδιαφέρουν τους πολίτες «δεν κάνουν ιστορία οι πολίτες…ψηφίζουν για το αύριο όχι για το χθες», σημείωσε και μίλησε για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να κάνει το κόμμα «το πιο ευρωπαϊκό κόμμα της Ευρώπης».

Ερωτηθείς για τις διαφορές με τους άλλους υποψήφιους ξεκαθάρισε ότι το προτεραιότητά του θα είναι ο αδυσώπητος αγώνας κατά της γραφειοκρατίας. Εξήγησε τέσσερα δικά του χαρακτηριστικά: ψηφιακό κόμμα, ΠΑΣΟΚ και όχι ΚΙΝΑΛ. Αλλαγή θέσης για μετανάστευση και προστασία του πολίτη και γραφειοκρατία.

Τέλος, όπως είπε, είναι ο μόνος από τους υποψήφιους που έχει ξεκαθαρίσει ότι τα περί «προοδευτικής κυβέρνησης» είναι ύποπτα σενάρια. «Το έχω ξεκαθαρίσει δεν θα μετατραπεί το κόμμα σε δεκανίκι. Έχω πει ότι θα υπερδιπλασιαστεί το ποσοστό του κόμματος. Δεν κατάλαβα που συμπίπτει ο λόγος μου με τους άλλους», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ