Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 07:33
Τελευταία Ενημέρωση: 09 Νοεμβρίου 2021
Χωρίς κατηγορία

Θέλει να μείνουν «ζεστοί» για τη συνέχεια

Off

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει παιχνίδια στα πόδια τους στο πρωτάθλημα, θα έχει σήμερα ο Ηρακλής Μεταξάς, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της ομάδας του ΠΑΣ με αντίπαλο τον Αχέροντα Καναλακίου.

Ο προπονητής της ομάδας θέλησε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα και ζήτησε από τη διοίκηση να οριστικοποιήσει ένα φιλικό και αυτό έγινε με αντίπαλο την ομάδα του Καναλακίου.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ (14.30) κεκλεισμένων των θυρών όμως για τους φιλάθλους. Κάποιοι από τους παίκτες βέβαια που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, όπως οι νεαροί Λώλης και Λιάσος βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν και παίκτες πλην αυτών που βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες, κυρίως για να ξεκουραστούν, αφού δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω πίεση, με την ομάδα να τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και να θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στην πορεία.

Και ο Πήλιος στην Εθνική Νέων

Εκτός από τους διεθνείς Σάλιακα, Λώλη, Λιάσο, Μορέιρα, που αναχώρησαν από την Κυριακή για να ενσωματωθούν στα εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στην Εθνική Νέων, κλήθηκε και ένας ακόμη παίκτης της Κ19 του ΠΑΣ. Ο Αλέξανδρος Πήλιος κλήθηκε εκτάκτως χθες από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θέο για τους  τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού Νέων με Ρωσία, Νησιά Φερόε και Γερμανία που θα γίνουν σε Ναύπακτο και Πάτρα (10, 13 και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα).

Στην αποστολή της Εθνικής υπάρχει ακόμη και ο Άγγελος Γωγουβίτης, με τον οργανισμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνολικά, από την πρώτη ομάδα μέχρι και την Κ19, να έχει για πρώτη φορά τόσο ισχυρή εκπροσώπηση στα εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, κάτι που σίγουρα είναι καλό για τους παίκτες πάνω απ’ όλα, που χρίζονται διεθνείς αλλά και για το πρεστίζ της ομάδας του ΠΑΣ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ