Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 05:15
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Δεκεμβρίου 2021
Χωρίς κατηγορία

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε στην πλατεία

Off

Φωταγωγήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία, υπό τους ήχους της Μπαντίνας και με χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρουσία πολύ κόσμου.

Οι φετινές γιορτές μας βρίσκουν και πάλι εν μέσω της πανδημίας, όμως σε συνθήκες διαφορετικές από τις περσινές. Η τήρηση των μέτρων προστασίας είναι απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις το επόμενο διάστημα. Αυτό υπογράμμισε στο μήνυμά του και ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ο οποίος με την φωταγώγηση του δέντρου έστειλε τις ευχές του για καλές γιορτές.

Το μήνυμα του Δημάρχου αναφέρει ακόμα:

«Οι φετινές εκδηλώσεις για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους αποτελούν μια πραγματική ευκαιρία τόσο για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της πόλης, όσο και για την ενίσχυση της ταυτότητας και της εικόνας της για τους ίδιους τους πολίτες και τους επισκέπτες της.

Η πόλη μας άλλωστε εξελίσσεται σε έναν αγαπημένο προορισμό για τους τουρίστες και τις ημέρες των εορτών.

Περάσαμε πολλούς μήνες γεμάτους δυσκολίες. Βρισκόμαστε ακόμη εν μέσω πανδημίας και μέτρων.Γιορτάζουμε, αλλά μεριμνούμε να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς.

Σήμερα που η κοινωνία περνάει δυσκολίες, είναι μεγαλύτερη η ανάγκη, να παραμείνουμε ενωμένοι και προσεκτικοί.

Να παλέψουμε αλληλέγγυοι όλοι μαζί.Να ανταλλάξουμε δύναμη, ελπίδα και κουράγιο, ο ένας με τον άλλο, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Γιατί μετά από τόσες προσπάθειες, μας αξίζει μια ώρα αρχύτερα, να καταφέρουμε να ξεφύγουμε και να προχωρήσουμε μπροστά, δυνατοί και δημιουργικοί».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ